in , ,

Предложения на Брато.бг за още дуети след този на Криско и Слави Трифонов

Светът е виждал какво ли не, брато. Нашата цивилизация е оцеляла след войни, революции, болести, гадости… Доживяхме да видим и дует между Криско и Слави Трифонов.

Парчето ни вдъхновява да измислим други дуети, които биха пожънали успех. Представяме ти нашите 5 предложения за песни, които ще избият рибата! Нема слабо!

Бойко Борисов и Наско Ментата

Ето един бенгър, който ще спечели Евровизия. Оттам – влизаме в еврозоната и най-накрая ни приемат в Шенген. С такива силни позиции в политиката можем да издействаме и още мощности на АЕЦ “Козлодуй”, за да може лампичката на Шушана да не се гаси и денем. Бойко не губи на мач, тенис и на избори в последните години, така че тая Евровизия ще му е до колене – никъв проблем. Все пак и трима папи са го галили по главата, а с оня очилатко Жан Клод Юнкер си пият кафето. Сигурно нито един от двамата нема да може да направи коремното като на президента, но си личи, че на маса нещата ще са сериозни.

100 кила и Софи Маринова

Килата, майка и майката на Лоренцо, брато. Чае шукарие! Няма да коментираме на какъв език може да е песента, за да не попаднем под ударите на закона и да не ни обвинят в расова дискриминация. 100 кила е доказал обаче, че напълно безсмислено може да съчетава думички на немски с броене до десет на японски, а английският му е ниво B2, така че хейтърите да си гледат работата. Кака Софка пък е на сцената вече над 20 години и е работила с титани като Звонко Демирович, Гринго, Спиди Гонзалес и Зоро. Половината си ги измислихме, ама нема нищо! Такава песен би разцепила мрака, мамка му!

“Моето момиче го е срам от меееен! О, не, не, не!” – и след тва Софка: “Стари раниии ти отворииии!”

Гошо от Почивка и Лили Иванова

Гошо ше го бият ветровете, братче, ама ше е за добре. С кака му Лили, която е пристигнала по нашите земи заедно с хан Аспарух, могат да формират поредния вечен хит. Пеенето му е трудно, така че ще има какво да научи от г-жа Иванова. Тя е легенда в музикалния бизнес. Почти е станала историческа личност. Горди сме с това, честно. Гошката обаче е в Испания и прави всякакви песни, ако му поръчаш. Тарифата е евтина, така че на продуцентите няма да излезе скъпо тая колаборация. Вярваме в изтрещелите неща. Вярваме на идеите, които градят бъдеще.

Азис и Валери Божинов

Тука в клипа ше се заложи повече на визия, нема как. Boji86 има плочки, обича да се показва и е по-провокативен от флашмоб на вегани, когато рече. Ще има лизане, мазане, шляпане, бой и никакъв футбол, каквата е орисията на горкия Валери в последните години. Играл е Ман Сити, Юве, Спортинг Лисабон, за да пее накрая “Трепни” на Цеца, така че що па да не врътне един дует с неговия любимец Азис!? Все пак трябва да се мисли и за кариера след спорта. Тия песни и партита, дето го провалиха, сега могат да го издигнат на съвсем друго ниво. Контузията ше се нарича махмурлук, а тренировките с по две бутилки всяка вечер са сигурен атестат, че контузии нема да има!

Веско Маринов и Dim4ou

Чичо Веско, който е отявлен станал любимец на Цецо Цветанов и ГЕРБ, хвърля много енергия на сцената, така че саските на Димчо могат да го докарат до Спешното отделение на Пирогов. Не бива да се стига до това, наистина. Музиката е изкуство, а Веселин Маринов е институция! Консумацията на каквото и да било трябва да е по малко и с хлебец. И все пак бихме се зарадвали да видим потната риза и брадатия очилат брат от Изтока в нещо нечовешко.

Кефи ли те?

Спасението за националния ни отбор по футбол: Майк Тайсън – треньор, Пеевски – вратар

Най-красивата банкнота в света