in , ,

У нас – бият съдия, той бяга от стадиона и се крие в гората

Голям екшън се е разиграл по време на срещата от „А“ окръжна между отборите на ФК Кричим и Садово, съобщава PlovdivDerby, брато. Главни действащи лица в него са няколко играчи на домакините и част от публиката, а потърпевш е главният съдия Николай Марков, Бог да го прости.

Двубоят започна съвсем нормално и нищо не предвещава какъв ще е неговият край. Гостите имат предимство и още в 10-та минута Георги Христозов отбеляза с глава след много добро центриране на Георги Ставрев.

В 78-та минута Атанас Зангаров от Садово е съборен в наказателното поле, а реферът Марков отсъжда дузпа. В този момент един от състезателите на Кричим удря съдията, а останалите футболисти го обграждат. Последва ръчкане в ребрата и смучки под мишниците, като в този момент и част от публиката нахлува на терена да помага. Реферът побягва, а фенове и един от футболистите тръгват след него. Съдията напуска границите на стадиона и продължава да бяга в посока циганската махала на града, следван от своите преследвачи. Информациите са, че реферът е успял да надбяга преследвачите из стръмните баири и е успял да се скрие в близката гора.

Кефи ли те?

Най-красивата банкнота в света

Ето какво казал Моуриньо на своите момчета, за да обърнат Ман Сити