in , ,

Откровенията на най-скъпоплатената проститутка в САЩ

Алис Лили е най-високоплатената от законно работещите проститутки в САЩ, брато. За две години тя е заработила един милион долара. Ако се чудиш къде можеш да я намериш, то тя работи в публичния дом в ранчото “Moonlite Bunny” в Невада, където тази професия е разрешена от закона.

Алис окачествява своята работа като “осъдена, унизителна, трудна”, но добавя, че това е най-доброто нещо, което е правила в живота. Родена в Дъблин, тя се мести в Щатите със своето семейство, когато е петгодишна. Цецката не крие, че е избрала работата си заради добра заплата и вярва, че сексът не е само сексуален акт.
“Това, което наистина продавам, е близостта – обяснява Алис. – Интимността е ключов елемент за здравето и благополучието. Това засяга физическото и емоционално състояние на човек.”

 Сега Алис е на 20 и разкрива, че годишно изразходва по 2,500 долара за презервативи и смазочни масла. За да изглежда привлекателно прекарва часове за маникюр и ежедневно ходи на фитнес. Най-високоплатената проститутка в САЩ е сигурна, че много неща са необходими за нейната работа: “Аз съм психолог, специалист по връзки и експерт в секса. Три в едно.”

Алис разкрива и тънкостите в занаята: “Всяко момиче има своя собствена стая в публичния дом. Голямо внимание се обръща на безопасността – всички имаме бутон за аларма, а долу има портиер, който играе ролята на охрана. Конкуренцията е другото, което не е за подценяване. Представете си, че сте рамо до рамо с 20 красиви жени, които се борят за вниманието на един мъж. И сега си представете, че това се случва в продължение на 12-14 часа на ден, пет дни в седмицата. С две думи, това е моята работа.”

Алис признава, че всяка седмица тя и нейните колежки се преглеждат от лекар за болести, предадени по полов път. И тъй като работата е законна, трябва периодично да подновява лиценза. А нейното семейство одобрява работата й. Но мацката иска да проституира и легализира тази професия и в родината си Ирландия: “Проституция е най-старата професия, и тя няма да изчезне. Ако я легитимираме, ще бъде по-добре за всички.”

Кефи ли те?

Истинска война на пътя! Пистолети, ножове и тръби заради ПТП (ВИДЕО)

Крейг Дейвид изненада пътници в автобус с изпълнение на “Seven days”