in ,

Какво се случи със страницата на Пабло Ескобар?

Гледахме внимателно новините, брато, но там не видяхме това, което ни интересуваше. Превъртяхме всички канали, но без успех. Никой не спомена нищо за страницата на Пабло Ескобар във Фейсбук. Защо не е активна? Какво да правим сега? Мамка му, опитват се да ни вземат малкото читави и безплатни неща, които са ни останали. А хуморът на Пабло бе едно от тях.

Този Марк Зукърбърг освен, че ни взима личните данни, ни краде и усмивката. Оказа се, че чичо Ескобар не си губи времето и вече работи по нов проект. Все така легален. Доколкото имаме информация, админите и редакторите са заминали в чужбина, където работят по Just Pablo – страница, която можеш да намериш във Фейсбук.

Обещават, че и новият проект ще продължи да подпомага българската музика, да се занимава активно с благотворителност и да носи добро настроение. А ние му пожелаваме успех, защото му се кефим искрено. А ни е писнало от злоба и завист. Искаме всички да се развиват в правилна посока, да бъдат ангажирани с проекти, които носят настроение и които ни изваждат от сивото ежедневие. Наздраве, дон Пабло! Наздраве, брато!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Ева обича да си сваля гащичките на всевъзможни места

Вендинг машината, която продава кураж, приятелство и увереност