in

Най-примитивният хотел в света

Писнало ли ти е от бързане, крайни срокове, сърфиране в интернет и най-вече в социалните мрежи, брато? На нас лично всичко това ни идва в повече. Тичаме, за да хванем метрото, след това бързаме, за да напазаруваме, за да имаме време в края на деня и да сготвим.

Майната му, трябва да излезем от този омагьосан и най-вече напрегнат кръг. А Швеция има решение на въпроса – най-примитивният хотел в света.

Kolarbyn Ecolodge е съвкупност от уникални ловни хижи, които ще те върнат векове назад. В тях няма ток, течаща вода и интернет. Но в малките колиби ще намериш уют, спокойствие, някоя друга овча кожа, за да ти топли и камина.

“Прекарай няколко почивни дни в гората. Седни до огъня през нощта. Запознай се с хора от различни страни, признават собствениците. – Няма тоалетна, но гората е идеална за целта. Не е нужно да сте Дънди Крокодила или Беър Грилс, за да оцелеете. Може да помолите някой от асистентите, който да ви показва всяка стъпка.”

Цената на нощува в подобни условия е 60 евро, но тези, които вече са били, казват, че си заслужава. След това си презареден да се върнеш отново в градсака джунгла, където да продължиш да работиш, но вече с нови сили.

 

Кефи ли те?

Пет маркови футболни дербита през уикенда

Джошуа би Паркър, макар и без нокаут (ВИДЕО)