in , ,

Toshey и Kukusheff посветиха песен на дамите, излизало по-тънко от цветя

Тия двама пичове са Toshey и Kukusheff, брато. Познаваш ги от съвместното им парче “Пусни й го пак”. Виждал си ги и на последното ни парти, което бе на 6-ти декември в “Грамофон”, когато дадохме заедно старт на Коледното настроение пред стотици, дори хиляди читатели на Brato.bg.

Сега музикантите имат нова песен – “Първа дама”. Пред нас не се притесняват да разкрият подробности около проекта, да върнат жеста и да ни поканят на свой ред на събитие, както и да разкрият един техен фетиш – представят си как президентът Румен Радев и първата дама Десислава Радева танцуват на песен им. Защо не, брато? Защо не…

– Пичове, това ли е вашият подарък към всички жени за 8 март? Толкова ли не ви се даваха пари за цвете?
– Да, това е нашият подарък за всички дами за 8 март. Не че не ни се даваха пари за празника, но малко преди 8 март цветята поскъпват до такава степен, че ни излезе по-евтино да направим цял един клип към тази песен, да го заснемем. Затова решихме да минем по тънката лайсна и вместо 2 рози, да пуснем клип за този празник.

– Очаквате ли и президентът Румен Радев и неговата първа дама да слушат песента?
Очакваме, разбира се. Това е един от основните ни таргети. В нашата идеална представа, днес на 8 март, президентът се прибира по-рано вкъщи, слага престилка и готви вечеря, докато чака своята първа дама. А с влизането си, г-жа Радева чува нашата песен, която президентът  е пуснал през YouTube. Двамата танцуват някакви техни президентски танци, след което сядат на празнична вечеря.

– Това е вашата втора съвместна песен, да очакваме ли в скоро време албум?
Може да очаквате, разбира се. Това е естествената стъпка от нашето развитие. Албумът ще бъде със снимки. Там ще развием още един наш талант, позьорски. Така че очаквайте от нас албум, може да не е музикален, но си е албум.

– Разбрахме, че в петък е представянето на песента. Кога и къде да дойдем и има ли дрескод?
– Пускаме песента на 8 март, но на 9-и ще отбележим това събитие на парти в столичния клуб “Грамофон”. Купонът започва в 20 часа, бъдете точни. Там ще бъдат и нашите колеги от РДМК, с които ще пеем и забавляваме заедно. Дрескодът ще бъде без код. Така че и да дойдете голи, няма да ви върнем. Важното е хората да дойдат и да се забавляват.

Кефи ли те?

По случай празника на жената: Най-горещите модели в света

Баща и 9-месечната му дъщеря са хит в Instagram