in , ,

Брато даде начало на Коледното настроение

Танцуващи Цецки, певци, диджей, томбола с награди, гайдари и прилично количество алкохол. С това те зарадвахме на нашия Коледен банкет, брато. Организирахме го точно на Никулден в клуб “Грамофон”, за да има къде да отидеш на парти след плюскането на пълнен шаран.

Музиката и осветлението притихват. Гостите палят бенгалски огън, а на сцената излизат четирима гайдари. Шокиращо за столична дискотека, разбира се, но не и за лудите глави от Брато.бг, организирали този банкет. Гайдарите са в традиционно облекло, а звукът, който доставят, приковава вниманието и кара космите по тялото да настръхнат. Българска работа, душата е тук и пази традицията.

В мрака присветват телефони, фотографът снове между масите, за да хване най-добрия кадър.

След гайдарите е ред на Асен Кукушев от РДМК и Тодор Георгиев – Toshey да покажат какво могат. Двамата гост изпълнители радват с няколко свежи парчета и успяват да дадат начало на късането на синджира. Между песните демонстрират и завидно чувство за хумор, типично за всяко истинско брато. Синджирът е скъсан със сигурност, след като няколко часа по-късно искаме от таксиджията ръката на дъщеря му. Искаме и стелката на пода, което той не знае, но ще разбере по-късно. Запазен номер на един от екипа.

Балет Фейм също са тук. Две от техните момичета показват класа и финес в танците, като по всичко личи, че енергията им е неизчерпаема. Ето нещо, което ние не можем! Хем да сме красиви и да пръскаме сексапил, хем да сме през цялото време на дансинга.

Идва ред и на томболата. В големия чорап на Дядо Коледа е пълно с имена на присъстващи. Теглим една от наградите, а пичът се оказва, че го няма. Чувстваме се като на церемония за Бг футболист на годината – неловко. Подаряваме чаши, книги. А ваучърите от Sexfactor отиват в две палави Цецки – Фортуна си знае работата. След това даваме една парти игра на име Алкохополи, както и табла с шотове от клуб “Грамофон”.  О, йес! Последното отива при двама пичове, които изпиват шотовете за има-няма минута. Оше преди да сме им я връчили, те вече посягат с треперещи ръце и жаден поглед. Не сме виждали друг път нещо подобно. Можем да го опреличим единствено с Тазманийския дявол.

С края на томболата сядаме да си отдъхнем и оставяме партито в ръцете на DJ Nasio. А той пуска хит след хит, само силни рап парчета. На присъстващите вече им е горещо, на нас също, но от пиене. Познати и непознати ни черпят с шотове. Бройката им расте – 5, 10, 15. Ех, да бяхме и така в секса. Сигурни сме, че тази вечер сме изпили около 20 шота и сме опитали всичко възможно от бара. След 20-ия шот, между които сме поглъщали солидно количество ром, нещата започват да ни се губят. Помним, че една част от гостите изпратихме, а друга оставихме да се забавлява, въпреки че малката стрелка на часовника показваше 4. Останалото е ясно – лек махмурлук на следващия ден, странни снимки в телефона и гореща шкембе чорба. Весела Коледа. Благодарим за присъствието.

ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Кефи ли те?

Най-добрият коледен подарък е на намаление за празниците

Първи кадри на “Джурасик свят: Рухналото кралство” (ВИДЕО)