in , ,

Пълен запис на шестите 359 Hip Hop Awards

В началото на месец февруари в зала EFE на хотел “Маринела” се проведоха 6-те 359 Hip Hop Awards, които събраха над 900 гости и фенове на хип-хоп културата, брато. С всяка изминала година събитието се радва на все по-голям интерес и нови партньори, като тази година за първи път церемонията бе напълно разпродадена. Ние от Brato.bg пък за втора година бяхме медийни партньори на събитието и с кеф връчихме награда.

Изключително добро представяне като водещ на церемонията бе 100 Кила, 5-кратен носител на титлата “Най-добър рапър на годината”. Той бе в компанията на сексапилните Калина Паскалева и Елена Брусарска. Разбиващо откриване направи Веси Бонева със Светлин Къслев и бенд, които вдигнаха залата на крака още в самото начало.

Други изпълнители на сцената на 6-тите годишни хип-хоп награди бяха и Dim4ou, Alex P, Secta, Диона, Murda Boyz, Големия и Nomebuskeis. Победителите в различните категории тази година бяха с по-силно ъндърграунд присъствие, което доказва, че корените на хип-хоп музиката никога няма да бъдат забравени.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Много симпатични селфита

Какво още да купи Гинка от Пазарджик