in

5 съвета за секс от Миа Калифа

Много пъти сме давали съвети за секс, брато. Повечето пъти са били налудничеви, признаваме. Но все пак сме искали да бъдем от помощ. Решихме обаче да се доверим на една жена, която е свършвала милиони мъже без дори да е била в близост до тях. Всяко истинско брато е посвещавал поне едно “шляпане на маймунката” на Мия Калифа, някои дори повече. Сега тя е тук, за да ти даде някои съвети в секса.

Как да направиш оргазъм на жена?

– Става въпрос за няколко фактора, като например целуване и любовна игра, нежност или грубост, в зависимост от това, което момичето иска. Няма време за прекарване на прелюдия – просто трябва да почувствате вибрацията.

Ако тя стене, значи си в правилната посока. А ако тялото й започне да трепери, или ако изглежда така, сякаш има екзорсизъм, това обикновено е добър знак.”

Колко време продължава добрият секс?

– Бързият обикновено продължава около пет до седем минути, а ако е нещо по-страстно може да бъде около 10-15 минути.

Размерът има ли значение?

– Не мисля, че размнерът има значение. Най-добрият секс, който съм правила, не беше с особено надарен мъж. Наистина важно е как мъжът се отнасня с едно момиче и как я кара да се чувства. Ако все пак ти е малък, може да поставиш възглавница под гърба й. Това ще промени ъгъла. Другият плюс е, че ще може да ти прави по-лесно дълбоко гърло.

Боли ли аналният секс?

– Да, боли и то много. Жените правят анален секс само с мъже, които наистина харесват адски много. Лубрикантът помага много. След първите 2 минути започва да става приятно, но дори и тогава чувството е по-различно.

Как мога да забавя свършването?

– Изкарай си го и започни да я обгрижваш орално. Тя няма да се ядоса на едно твое подобно действие. Тя дори няма да разбере, че си близо до свършване. Напротив, ще те помисли за много страстен и див, което по всяка вероятност ще й хареса много.

Защо приятелката ми не иска да правим секс?

– Може би не я слушаш достатъчно, за да разбереш какво иска. Може да иска по-бавно да действаш или да бъдеш джентълмен. А може би взаимоотношенията ви куцат. Направи нещо романтично. Не е нужно да я заведеш на Бора Бора, а да направиш малък жест, за да разпалиш пламъка. Ако все пак нещата продължат да куцат, трябва да поговорите.

Кефи ли те?

Гледаме 4 люти футболни дербита в неделя

Ще вземем медал на Олимпиада, когато косата на Боби опада