Марк Зукърбърг иска да ни раздели

Марк Зукърбърг иска да ни раздели


Марк Зукърбърг се опитва да прецака връзката ни, брато. Решен е да развали всичко хубаво, което е създал във Фейсбук. Самият той обяви, че през следващите седмици ще настъпи голяма промяна в социалната мрежа и страници като нашата ще го отнесат. Немит! Идеята на създателя на Фейсбук е да намали публикациите на сайтове и страници за сметка на тези на обикновения потребител. Всичко е за пари, знаем се.

„Една от нашите големи цели през 2018 г. е да направим така, че времето, което прекарваме във Фейсбук, да е добре прекарано време – написа в дълъг статус Зукърбърг преди дни, но тогава пиехме и не му обърнахме внимание. – Ние се чувстваме отговорни за това нашите услуги да бъдат не просто приятни за използване, но и полезни за благополучието на хората. Bъз ocнoвa нa тoвa, щe нaпpaвим знaчитeлни пpoмeни в нaшaтa нoвинapcĸa лeнтa. Щe ce фoĸycиpaмe въpxy тoвa дa пoдбиpaмe cъдъpжaниeтo, ĸoeтo зa вac имa coциaлнo знaчeниe.“

Така че ще се наложи да се повторим, защото вече сме говорили по темата,но ако държиш да ни четеш и за в бъдеще, ще трябва сам да влизаш във фейсбук страницата ни, а и на Brato.bg, защото не можем да гарантираме, кое ще се вижда и кое не. Също така можеш да направиш следното:

  1. Влез в страницата ни във Фейсбук
  2. Кликни на Последвано
  3. Кликни на Вижте преди всички
  4. Отвори си бира
  5. Удари една псувня по Зукърбърг

Както вече сме казвали, брато, можеш да ни четеш сутрин с кафето. Предпазваме от стрес, лошо настроение и депресия. Ставаме за четене и от тоалатната – правим голямата нужда по-нежна и прияна. Задължително е да ни четеш и от офиса – работата няма да избяга. Някои казват, че ни четат и по време на секс! Благодарим ви, пичове!