in ,

Къци, Бойко и още предложения за ММА съперници на БГ Роналдо

Българският, а и световният спорт се тресе, брато – Даниел Златков дебютира в ММА. Доскорошният футболист спази заканата си и победи с технически нокаут Атанас Михайлов, известен ТВ водещ. Срещата в Арена “Армеец” бе съпътствана от куп драми около съперника на БГ Роналдо. Михайлов първо се отказа, защото бе болен, след това и актьорът Ивайло Захариев отклони предложението да излезе на ринга. Така в крайна сметка първоначалният съперник все пак спази уговорката и се появи на мача. Очевидно е трудно да се намери противник на Златков, а това ни подтикна да се замислим по темата. Време е за малко ирония…

Бойко Борисов

Битката между Дани Златков и премиера ще е титанична. И двамата са футболисти, и двамата палят бързо, и двамата имат стройни тела с мускули. Борисов няма татуси, но защо да не си направи един с логото на нашето Европейско председателство?
С такъв съперник Дани Златков може да изгуби зъб-два-три, шоуто обаче е гарантирано. Категорично залагаме на Борисов, защото той може да пребори и Лили Павлова, и Цецка Цачева, може да пребори и Пеевски, обаче не иска. Тва е друга тема, да не сговнясваме работите. Освен това Бойко никога не губи – нито на футбол, нито на тенис, нито на избори.

Жена му

Най-подходящ съперник за бой с Дани Златков е жена му. Тя знае слабите му места, а и сме сигурни, че булките от Перник имат физическа подготовка като за Френския легион. Нито високите токчета, нито прическата, нито маникюрът ще попречат на съпругата на Златков да го ступа.

Шеф Петров

Всичко е шоу, както обичаше да казва Иван Ангелов от “Мюзик Айдъл”. А то е гарантирано при един мач между известния готвач и новата звезда на ММА. Двамата имат сметки за уреждане още от съвместното им съжителство в Биг Брадър. Роналдо дори пусна кръв при едно спречкване с Боби след запой. Най-добре е всичко да се реши на ринга. Допускаме, че Златков ще реши преди мача да направи някоя друга пакост на своя противник и ще му скрие или ръкавиците, или гумената шина за зъби. А залогът може да бъде вдигнат с един бас – ако Златков спечели ще яде една година безплатно в ресторанта на Боби, а ако загуби ще бъде викар пред заведението за същия период. Защо не?

Българския транспортер

Името му е Стоян Колев от Бургас. Кара само чипосаните беемвета, брато. На някои вече им се случиха инциденти. Старбой. Филмова звезда, генгсташит, Бионсе и Риана, кучета и котки. Всички си мислят, че той не е, ама той беше. И така ще стане с родния Роналдо. Острието в божиите ръце, робокоп, слага си бронята, кросфайър, целува кръста. Ще ги избие до крак. Роналдо ще изчезне без кръв, без труп, без тяло. След боя лично ще се обади на линейка, дринкин драйв, кот’ дойди.

Ники Илиев

Актьорът, който влиза в историята на киното с това, че нищо, в което участва не става за гледане. Сега дори режисира една лента, в която даже има бой. Идеален е за мач с Роналдо. Друг е въпросът, че дори са се млатят в двора ни, ще завесим, за да не ги гледаме.

Къци Вапцаров

Къци е чувствителен, обаче става звяр, когато го настъпиш. Представяме си как пита Златков: “От мое ляво, Ваше дясно или по средата да Ви фрасна?”. Винаги контактен, винаги възпитан. Битка на интелектуалците! Перфектното място за това е къщата на Биг Брадър. Там селeнията винаги е пълна и реномето трябва да се поддържа. Пък и сега няма сезон и стои празна и без това!

С истинския Роналдо

Титаничен сблъсък? Ще надмине ли ученика своя учител? Бг Роналдо срещу Кристиано Роналдо! Един такъв двубой ще привлече вниманието на големите акули, на големите спонсори и големите пари. Двубоят дори ще надмине по приходи този между Мейуедър и Макгрегър. И без това през настоящия сезон Кристиано почти не бележи, а “Реал” ги бият като бездомно куче. Португалецът има нужда от ново предизвикателство, а какво по-добро от това да докаже, че не е женчо и може да се бие като мъже. Искаме, искаме, искаме! Ако такъв мач се състои, искаме пари за идеята!

Още много смях те чака на нашия профил в Инстаграм

Кефи ли те?

Ван Дам, Тайсън и Кристоф Ламбер в носталгичния екшън “Кикбоксьор: Възмездие”

Марк Зукърбърг иска да ни раздели