in , ,

Най-косматата жена в света се омъжи и започна да бръсне лицето си


Със следващите няколко реда допускаме, че можем да допуснем една огромна грешка, брато. Решили сме да разкажем историята за Супатра Сусупан от Банкок, но е напълно вероятно да дадем тон на една нова мода.

Въпросната 17-годишна девойка се омъжи, въпреки че страда от рядък синдром, засягащ едва 50 човека на Земята. Момичето е окосмено по цялото тяло и много прилича на един герой от “Междузвездни войни”. Сещаш се, нале? Това заболяване включва и лицето й.

Нещо повече, през 2010 година Супатра влезе в книгите за рекордите на “Гинес” като най-косматото момиче в света. Дори и това не попречи на девойката да намери любовта на живота си.

“Не се чувствам различна от другите хора – признава момичето. – Имам много приятели в училище. Но някои хора ме наричат маймуна, но вече спряха да го правят. Надявам се, че един ден все пак ще бъда излекувана.”

А въпреки че е само на 17, Супатра вече намери любовта на живота си. Двамата се омъжиха наскоро, а тя започна да бръсне лицето си, за да е по-привлекателна за своя любим.

Ние от Brato.bg се радваме, че такива истории завършват със щастлив край, но се надяваме момичетата да не вземат пример. Цецки, бръснете мустаците, не се притеснявайте. А и както вече разбрахте, нямате шанс за книгата на “Гинес”.

Кефи ли те?

5 причини да НЕ изтрезняваш в неделя

Северна Корея ликува, има си аквапарк (СНИМКИ)