in ,

5 причини да НЕ изтрезняваш в неделя


Будиш се и с мъка успяваш да стигнеш до телефона, брато. Там с големи цифри пише часът, датата и най-лошото – няколко смса от банката, които потвърждават смътните ти спомени, че снощи си теглил пари. Мамка му, 2018 година не е с нищо по-различна от предходната. Следващите няколко минути са мъчителни за теб, но в главата ти изниква една гениална идея – да не изтрезняваш и днес. Ние можем да подкрепим тезата ти с 5 силни довода да го направиш. Така, ако Цецка те пита защо пак си пиян, ще си измиеш ръцете с нас. Нямаме нищо против.

Ивановден е

Днес половин България има имен ден, а другата половина празнувава с тях. Ние лично не познаваме Иван, който да не пие на умиране. Така че така и така си хванал телефона си, врътни една шайба на първия, за когото се сетиш, за да му честитиш, мини през магазинчето за една бутилка и отивай у тях. На имен ден не се кани. Традиции, брато, какво да ги правиш…

Утре е понеделник

Още една причина да надигаш смело чашата. Казват, че по-лошо от работа в понеделник е само работа с махмурлук в понеделник, но от главоболието няма да усещаш напрежение в процеса. Няма да усетиш и как времето ще се изниже и докато се възстановиш от запоя вече ще е сряда.

Няма Висша лига

Разбираме да има мачове от Англия, за да си съсредоточен да ги гледаш, но то няма. Има за ФА Къп, но не е същото. По-добре да играеш на FIFA с приятели и каса бира.

Махмурлукът

Всеизвестен факт е, че най-добрият лек срещу махмурлука е още пиене, брато. Така дезориентираш главоболието и то отказва да се разкарва втори път ден по-късно. Другият вариат е все пак да се настани трайно, а ти да думкаш, докато притъпиш болката. Пак става!

 

 

 

 

 

 

 

Видя, че не са 5, а 4? Браво, това означава, че още не си пиян и следиш нещата. Сипвай едно с мюслите и прочети петото…

Грип

Върлуват всякакви заболявания, но нито едно не е хванало алкохолик. Спиртът убива всичко – от бактерии до мозъчни клетки. Важното е да не си болен, защото тогава нямаш настроение да къркаш. Отпиши си от твоя личен лекар и се запиши при д-р Радева. Тя ще ти даде рецепта, която замества противогрипните ваксини.

Кефи ли те?

От милиони в „Арсенал“ до пране на ръка или драматичната история на Емануел Ебуе

Най-косматата жена в света се омъжи и започна да бръсне лицето си