Като остареем, искаме да бъдем като Виктор Фросински (СНИМКИ)

Като остареем, искаме да бъдем като Виктор Фросински (СНИМКИ)


Много деца мечтаят да станат космонавти, футболисти или известни изобретатели, когато пораснат, брато. Ние вече не сме малчугани за съжаление. Зад гърба си имаме цели 30 лета, мамка му. Но това не ни пречи да имаме мечти. Нашата е да изглеждаме като Виктор Фросински, когато се пенсионираме. Той е на 70 години, но има тяло на 40-годишен. Живее в беларуското градче Пинск и тренира по два пъти на ден.

Сутрин тренировката му е кратка – максимум 40 минути, но следобед нещата загрубяват и Виктор отделя по 2 часа за упражения. Сам е направил своята „зала“, която се намира в двора на къщата му. Уредите не са модерни, нито дори лъскави, но това не му пречи да изгради тяло, за което да му завиждаме благородно и ние, 30-годишните.

Цял живот беларусинът е работил в местната корабостроителница, а любовта му към бодибилдърството датира от далечната 1971 г. По това време той е служил в тогавашна Чехословакия. Оттогава се занимава с фитнес, но има една особеност – не взима добавки, нито спазва хранителен режим.
„Ям често – по 5-6 пъти на ден и не се съобразявам от храната – обяснява Вики. – Дори пия алкохол, но не злоупотребявам. Хората казват, че нямат време, за да тренират. Как така? Пари може и да нямат, но време винаги има. Стани по-рано, тренирайте с гири, за преса. Поддържайте форма. Модерният мъж трябва да има злато в джобовете и стомана в панталоните.“