in ,

5 причини да излизаш с момиче от залата за фитнес


Хубаво е да се спортува, брато. Така поне сме чували. Решили сме и ние да влезем във форма, но всеки път, когато посетим залата, губим съзнание. Веднъж ни тече и кръв от носа, защото тялото ни отказва да се подлага на подобен стрес. Но ние сме твърдо решени да спечелим тази битка.

Една от основните причини да ходим във фитнеса са Цецките. Няма какво да се лъжем. В залата винаги има някоя мацка в клинче, която подсъзнателно ни мотивира да бутаме повече килограми само и само да се докажем като батки.

Замислихме се дали е добре да поканим момиче от фитнеса на среща. Решихме да съставим списък с положителните страни на една такава наша дръзка авантюра.

Ред и дисциплина

Ясно е, че щом тренира, много вероятно е и да яде правилно. Една такава Цецка ще ни вкара в ред, ще ни забрани късната вечеря, ще избие от ръцете ни парчето пица в неделя и ще го замени с един вкусен шейк с банан и мляко. Сутрешният махмурлук ще бъде заменен от сутрешен крос. А общото е, че и от двете неща ни става лошо. Пак тя ще ни кара да спим поне по 7 часа през нощта, за да имаме достатъчно сили през деня за работа, фитнес и секс. Всичко това ще спомогне за по-правилното функциониране на стресирания ни от алкохол организъм. Цецка, която ходи на фитнес, е много вероятно да е и дисциплинирана, а това качество рядко забелязваме в днешните жени. Повечето само се лигавят и мислят за Дубай и лъскави заведения.

Кардио

Край на скучното тичане на пътека. Край на всички онези тъпи уреди, от които няма кой знае какъв смисъл. С една Цецка от фитнес залата ще можеш да правиш много по-добро кардио. Сещаш се какво имаме предвид, нали? А има ли нещо по-възбуждащо от това да лижеш нежната коремна преса на засукана мацка? Трудно ни е да измислим нещо по-добро…

Ще те мотивира

Ако нещата потръгнат и връзката ви се развие, брато, тя ще бъде твоята мотивация. В дните, в които не ти се тренира, тя ще те ръчка и ще те кара да ходите заедно в залата. Там ще те следи под лупа дали изпълняваш стриктно упражненията, а когато се налага може дори да те пази на уредите. Няма срамно. В залата дори ще спечелиш нужния за всеки един посетител респект, дори и да нямаш наличните мускули. Твоята Цецка ще те мотивира и у дома, където ще следи развитието ти – кой мускул е оформен по-добре и върху кой трябва да наблегнеш още.

Подаръците

Това е един от сериозните проблеми за всеки мъж. Излизаш ли с момиче рано или късно ще дойде моментът, когато ще трябва да й купиш нещо я за рожден ден, я за Коледа. Ако гаджето ти тренира фитнес, това вече не е проблем. Винаги можеш да й вземеш нов сак, клин или дори протеин. Можеш да я изненадаш по всяко време с протеинов десерт, а ако връзката се развие до такава степен, че мислите за сватба, можеш да сложиш годежния пръстен в кутията й с протеин, за да я изненадаш. Добри сме, нали?

Ще караш другите жени да завиждат

Ясно е, че жените са такива, че може с месеци да не ти обръщат внимание, но в мига, в който си хванеш гадже, започват да ревнуват явно. Започнеш ли да тренираш заедно с приятелката си, знай, че това ще те сполети. Потни и стегнати Цецки ще те гледат палаво, докато правиш бицепс и трицепс, ще се заливат уж без да искат с вода и ще се навеждат точно пред теб…за дъмбелите. А ако един ден скъсаш все пак с твоята, ще знаеш коя иска да те хване за щангата.

Кефи ли те?

Ромски оркестър възпя “Барселона” и Меси в кючек (ВИДЕО)

Бежанец изнасили пони в зоологическа градина в Берлин