in ,

Двама мъже и кучето им спаха пет дни върху покрив на кола, заобиколени от крокодили

abc.net.au
abc.net.au

Двама мъже без късмет и кучето им спаха в продължение на пет дни върху капака на кола, заобиколени от крокодили, брато. Случката се разиграла в западна Австралия, докато Шушана е сама.

Това е четвъртия случай на приклещени хора от кръвожадните животни в района на Кимбърли, пише австралийското ABC. По това време на годината водите около района гъмжат от крокодили.

Мъжете, заедно с кучето им, са отивали на риболовен уикенд, когато возилото им затънало в калта. Това се е случило в петък. Полицията научила за изчезването на мъжете в понеделник и тогава започнало тяхното издирване. Във вторник следобед те са били намерени в незавидно състояние.

Полицейският сержант Марк Балфор казва, че близката среща с крокодилите принудила мъжете да прекарат четири безсънни нощи на покрива на колата, с която сте придвижвали.

„Очевидно в Кимбърли трябва да внимаваш за змии и крокодили и мисля, че един от мъжете каза, че крокодил е приближил колата им, докато са били в нея, така че със сигурност това ги е паникьосало.“, казва сержантът.

Сержант Балфор сподели, че мъжете са били травмирани и водните им запаси са били на привършване, когато спасителите са ги открили.

„Бяха много щастливи да ни видят, но и доста уплашени, дори плачеха – казва още Балфор. – Прекарвайки пет дни по този начин – в това ужасно горещо време, не мога да си представя какво е минавало през главите им. Бяха изтощени, дехидратирани и на прага на топлинен удар.“

Кефи ли те?

Швейцарско село плаща 42 000 лева, за да заживееш там

“Шушана” гръмна от уредбата на варненско училище в голямото междучасие