in ,

WTFWTF

Пиян не помни как е стигнал от селска румънска кръчма до Лондон


Странни неща се случват в Румъния, брато. Преди време писахме за гората Хоя Бачу – Бермудския триъгълник на Трансилвания. Сега в северната ни съседка отново се случват  необясними неща, след като местен селянин излезе от кръчмата и се събуди… в Лондон.

Не е тъпа шега, не е и глупав номер. Михай Данчиу не знае как се е озовал в столицата на Англия, след като последният му съзнателен спомен е от кръчмата в Албешти, намираща се на 2695 км от Великобритания, където пил със свои авери на по чашка. След това се събудил в двора на лондонска сграда, а всички около него говорили на английски. Шокът бил почти толкова силен, колкото и махмурлукът. В последствие е откаран в местна болница, тъй като е бил с наранявания по всяка вероятност от побой. Там Михай среща румънска лекарка, която потвърждава съмненията му – намира се в Англия.

Адина Костаче, медицинското лице, публикува историята на нашия интернационален герой във Фейсбук  опит да намери повече информация за пича. Така става ясно, че Михай има жена и деца в Румъния. Страхът от Цецка докъде води, брато. Но към днешна дата две неща остават неясни – как се е озовал в Лондон и колко цуйка е погълнал на родна земя…

Кефи ли те?

10 брутални влизания във футбола (ВИДЕО)

Арестуваха пиян водач на… кон