Арестуваха пиян, твърдял, че идва от 2048 г., за да ни спаси от извънземни

Арестуваха пиян, твърдял, че идва от 2048 г., за да ни спаси от извънземни


Петък е, брато, въпреки че има шанс да попаднеш на тази статия в друг ден, различен от споменатия. Както и да е, петък винаги свързваме с алкохолни подвизи, но каквото и да сторим, няма да успеем да засенчим Брайънт Джонсън.

Пичът беше арестуван, след като сам извика полицията в своя дом в град Каспър, американския щат Уайоминг. Нашият твърдял пред униформените, макар и леко завалящ, че идва от бъдещето и по-точно от 2048 година, за да спаси родния си град от нашествие на извънземни. Атаката на зелените човечета трявала да се състои 2018 година, затова той дошъл по-рано, за да успее да я предотврати.

Брайънт допълнил, че е попаднал в 2017-а случайно, след като извънземните го напили насила и му заповядали да седне на стартовия стол за пътуване във времето. Но нещо се объркало и вместо в 2018-а пътешественикът попаднал в 2017-а и сега трябвало спешно да говори с „президента на града“.

Но по някаква странна причина, на полицаите всичко това им звучало налудничево и решили, че братото се е напило в настоящето и трябва да го тикнат зад решетките. Баси, човек да не реши да спасява тоя скапан свят, пълен с трезвеници. Хлъц.