in ,

Арестуваха пиян, твърдял, че идва от 2048 г., за да ни спаси от извънземни


Петък е, брато, въпреки че има шанс да попаднеш на тази статия в друг ден, различен от споменатия. Както и да е, петък винаги свързваме с алкохолни подвизи, но каквото и да сторим, няма да успеем да засенчим Брайънт Джонсън.

Пичът беше арестуван, след като сам извика полицията в своя дом в град Каспър, американския щат Уайоминг. Нашият твърдял пред униформените, макар и леко завалящ, че идва от бъдещето и по-точно от 2048 година, за да спаси родния си град от нашествие на извънземни. Атаката на зелените човечета трявала да се състои 2018 година, затова той дошъл по-рано, за да успее да я предотврати.

Брайънт допълнил, че е попаднал в 2017-а случайно, след като извънземните го напили насила и му заповядали да седне на стартовия стол за пътуване във времето. Но нещо се объркало и вместо в 2018-а пътешественикът попаднал в 2017-а и сега трябвало спешно да говори с „президента на града“.

Но по някаква странна причина, на полицаите всичко това им звучало налудничево и решили, че братото се е напило в настоящето и трябва да го тикнат зад решетките. Баси, човек да не реши да спасява тоя скапан свят, пълен с трезвеници. Хлъц.

Кефи ли те?

90-годишна баба изрисува сградите в родното си градче

Кои футболисти да покани Божинов за бенефиса си