in , ,

Скъпо, но уникално: Гледаш Северното сияние през иглу в Лапландия

Лятото си отиде, брато, а с него и топлите вечери, изпълнени с приятели, студени гърла на бирени шишета и смях. Но това не значи, че животът трябва да изпадне в летаргия до май 2018 година. Напротив. Ние знаем какво искаме да правим през следващите месеци, но има един малък и несъществен проблем – нямаме необходимите пари. И все пак мечтаем за една нощ в Лапландия.

Страната на дядо Коледа е разположена в Северна Европа, а областта е разделена между Норвегия, Швеция, Финландия и Русия. Точно там можеш да отидеш на ваканция с твоята Цецка.
Там ще намериш нещо уникално – специални иглута, които можеш да наемеш по същия начин, по който резервираш и стая в хотел. А от въпросните помещения ще наблюдаваш Северното сияние или просто ще правиш секс на луксозно място. За целта трябва да хванеш полет до Финландия, а тази страна не се слави с най-ниските цени. Но пък в Лапландия Северното сияние се вижда в над 2/3 от зимните нощи и е малка вероятността да ги пропуснеш. Въпросните иглута не са никак евтини – стандартното е от минимум 390 долара, а по-лъскавото вече отива на над 470. Но сме сигурни, че усещането да си под арктическото небе не може да се сравни и с най-горещия и уникален плаж в света.

Въпросният комплекс Levin Iglut – Golden Crown разполага с общо 24 иглута. За да стигнеш до там, трябва да намериш на картата ски курорта Леви, община Китиле. Другото е лесно, само пара да има…

Кефи ли те?

Италиански град ще ти плати, за да се преместиш да живееш там

Намерихме още съперници на националите по футбол, виж ги