in , ,

Защо да си купиш нашата скандална книга точно сега?

Виж, брато, ще бъдем честни с теб: няма човек, който да е останал недоволен от книгата “Наръчникът на едно брато”. Получаваме ежедневно писма на доволни читатели, които сме развеселили и разнообразили с изтрещелия си хумор. На всяка страница има лафове и почти на всяка страница ще се разсмееш с глас. Ще връщаш погледа на някои изречения, препрочитайки ги и недоумявайки, че това може да бъде написано точно така. Ще се обаждаш на приятели, за да им четеш, а в големи компании ще ни цитираш, обирайки точките.

Няма да те бавим с този текст, само ще ти кажем 3 важни причини, поради които е подходящо точно сега да си купиш “Наръчникът на едно брато”.

На промоция е

 

Знаем, че парите винаги са от значение. Затова сме помислили за твоя джоб. Понеже сме най-добрите ти приятели, пуснахме книгата на промоция при онлайн поръчки. Виж повече! С това искаме изданието да стигне до максимално много хора и максимално много хора да се изкефят.

НАПРАВИ СВОЯТА ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА КНИГАТА

На свършване е

 

Един тираж вече беше изчерпан, подхванат е втори. Не се знае дали ще има трети, защото никога нищо не се знае. Шансът да имаш книгата “Наръчникът на едно брато” е ограничен. Нито ние ще сме вечни, нито ти. Замисли се какво ще оставиш на поколенията. Една библиотека с томовете на Вазов, няколко комунистически книжки и дългове по погребението ти. Верно е, че е рано да се разделяме, просто искаме да обърнем внимание на това, че ако имаш нашите 350 страници вкъщи, внуците и децата ще знаят, че си бил готин.

Направи го за себе си или приятел

 

Третата причина, която искаме да изтъкнем, за да купиш книгата, е, че просто го заслужаваш. Да направиш сам на себе си подарък или да направиш подарък на приятел – това е безценно. Всяка стотинка е аргумент. Знаем, че сме една от най-нещастните нации на света. Знаем също, че възрастните се смеят в пъти по-малко от децата. Знаем също, че тия две работи трябва да се променят. И действаме в тази насока.

Кефи ли те?

За Хелоуин: Пускаха джин, обладан от духове от село Пъкли (СНИМКИ)

Джошуа е като Лудогорец – играе със съдиите и още от Туитър за бокса снощи