in , ,

“Наръчникът на едно брато” на специална цена заради есенната депресия

Жълто-кафяви листа по земята, кал, дъжд, студено време, хладни утрини, мрачни мисли. Това са само част от артефактите на есента, която поема дежурството на сезоните у нас. А с идването на този период от годината, настъпват и някои психични промени у хората. Психиатрите го наричат сезонно афективно разстройство, останалите са му дали определението “есенна депресия”.

Ние от Brato.bg обаче отменяме това душевно състояние с един готин ход. Имаме лек как да продължиш да се радваш на живота, въпреки че навън вече не е 30 градуса, коктейлите с чадърчета са заменени от чай с ром, а разходките по горещия пясък са отстъпили място на тези в калта.

Нашият отговор на всички мрачни мисли носи шантавото име “Наръчникът на едно брато”. 350 страници приличен хумор, някоя и друга цветна и гланцирана илюстрация, имаме и цици на всеки лист. Буквално. Именно заради есенната депресия решихме да направим намаление на книгата на 12 лева. Намалението важи само за онлайн поръчка. Можеш да я намериш и в книжарници “Сиела” и “Буктрейдинг”.

НАПРАВИ СВОЯТА ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА КНИГАТА ТУК!

Кефи ли те?

Съдийката, която искаме да ни свири (СНИМКИ)

Отворено писмо от авторите на Brato.bg