in , ,

Филми, с които да мързелуваш в неделя

Неделя е, брато, а времето предразполага за разходки, пикник и дори спорт на открито. Ако обаче си решил да си подариш един мързелив ден, изпълнен с креватни постижения, то ние имаме няколко филмови предложения.

Maigret Sets a Trap / Мегре залага капан (2016)

Виж Мр. Бийн в съвсем различна роля. Сериозен, ерудиран, дори всява респект на моменти, Ролан Аткинсън влиза в обувките на инспектор Мегре, за да залови убиец на 5 жени. А ако лентата ти допадне, има и втора част – “Maigrets Dead Man”, така че със сигурност ще запълнищ дения, ако ти допаднат.

The Wizard of Lies / Магьосникът на лъжите (2017)

Филмът открехва завесата на най-голямата финансова измама на нашето съвремие – аферата Бърнард Мейдоф. Представящият се за опитен финансист и филантроп Бърни (Робърт де Ниро) успява да организира мащабна финансова измама под паравана на инвестиционната си компания. Мейдоф набира средства от множество инвеститори чрез обещания за много високи дивиденти, но не ги инвестира в каквито и да било активи. По класическата схема на финансовата пирамида, на първите инвеститори се изплаща дивидент от постъпленията от новите участници в схемата и се разчита на непрекъснат приток на инвеститори. На 29 юни 2009 г. Мейдоф е осъден на 150 г. лишаване от свобода. А всички в семейството му се питат дали е виновен, или не е?

The Lincoln Lawyer / Адвокатът с Линкълна (2011)

Адвокат движи бизнеса си от задната седалка на своя „Линкълн”, а в същото време представлява клиент, принадлежащ към висшите кръгове на Бевърли Хилс. Режисьорът Брад Фърман отново ще опита да влезе в А-класата на холивудските режисьори. Разчита на сериозен актьорски състав, включващ Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Филип, Франсис Фишър и Уилям Мейси.

Кефи ли те?

Рекордьор! Мъж понесе 26 халби бира (ВИДЕО)

Гей по*но, земеделие и още изтрещели причини, заради които те спряха с футбола