in

Гей по*но, земеделие и още изтрещели причини, заради които те спряха с футбола

Преди дни нападателят Артьомс Рудневс сложи край на кариерата си, въпреки че е едва на 29 години, брато. Футболистът иска да е до съпругата си, която прекрати двугодишно психиатрично лечение след аборт. И докато решението на Рудневс е добро и буди симпатии, не можем да кажем същото за изброените футболисти.

Подготовка за края на света

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Аржентинският вратар Карлос Роа беше истинска звезда в родината си, след като спечели Копа Либертадорес, както и турнира „Комнебол“. Отличията му осигуриха трансфер в “Майорка”. Година по-късно бе избран за най-добър на поста си в Примера дивисион. С новия си клуб Роа игра финал за КНК и печели испанската Суперкупа. “Майорка” дори започна преговори с “Манчестър Юнайтед” и “Челси” за трансфера, но дойде изненадващото решение на Роа. Стражът обяви край на кариерата си. Причината – като член на Църквата на адвентистите от седмия ден му е казано, че предстои края на света. След като нищо не се случи, Роа се завърна на терена, но безславно.

От зеления терен до пулта на DJ

59-2

Пабло Освалдо се състезава в общо 12 отбора по време на кариерата си. Стигна дори до италианския “Ювентус”. Взе гражданство на Апенините и записа няколко мача за „скуадра адзура“. Дори вкара два гола срещу България на националния стадион “Васил Левски” за 2:2 в квалификации за Мондиал 2014.

Преди година Освалдо изига последния си мач. Направи го с екипа на “Бока Хуниорс”. След това заяви, че слага край на кариерата си, защото иска да започне нова – като DJ. В момента Освалдо е на 31 години.

От шампион на Италия до модния бизнес

Хидетоши Наката беше пионер в Европа сред японските футболисти. Игра в края на 90-те в Италия, където спечели Серия А с “Рома” и купата на страната с “Парма”. Ключова фигура за успеха на японския национален отбор, който се класира на световните финали през 1998 г. във Франция, като в плейофите срещу Иран изработи трите гола за японците. На световното първенство в Южна Корея и Япония игра във всеки един мач за националния отбор и отбеляза гол срещу Тунис. В две поредни години спечели наградата за най-добър азиатски футболист, но след края на Мондиал 2006 каза „край“ поради изгубен интерес към футбола. Тогава бе едва на 29 години и се насочи към модния бизнес.

Руснакът, който пропя

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Алексей Зуев бе талантлив руски вратар. Започна кариерата си в четвърта дивизия в местния тим “Спартак” (Шьолково). Само година по-късно бе привлечен от столичния град “Спартак” (Москва). Преди да сложи край на кариерата си, Зуев пази още за “Химки”, “Авангард” и “Витяз”. Има два мача като титуляр в Шампионската лига през сезон 2006/2007. По това време се забърка в скандал, след като бе арестуван за сплашване с оръжие и шофиране в нетрезво състояние. Когато бе на 30 години, стана певец.

От украинския Бекъм до бръснарницата

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Неговото име е Егор Лугачев. По-известен е като украинския Дейвид Бекъм. Започна кариерата си в “Динамо” (Киев), но в последствие отиде в “Спартак” (Москва). Превърна се в любимец на медиите заради приликата му с легендарния британец. Част е от всички национални формации на Украйна, но до повиквателна в мъжкия тим не се стигна. Причината е, че Лугачев сложи рано-рано край на футболната си кариера. 27-годишен полузащитникът реши, че е време за ново начало и стана бръснар.

Кариера в гей по*ното

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Джонатан де Фалко, бившият играч на белгийския “Мехелен”, заряза футбола на 27-годишна възраст и започна кариера в по*но филми за гейове. Всъщност първи натрупа опит като… стриптизьор.

“Имах приятелка, но в последните месеци на футболната ми кариера се запознах с един мъж – разказа по-късно Фалко. – Всъщност гейовете винаги ме вълнуваха. Ходих в барове за обратно от 20-годишен. Заради футбола обаче пазех това на страна. Има малка толерантност към гейовете в най-великата игра.”

Джонатан де Фалко започна да се вихри в новото си поприще с артистичния псевдоним Стани Фалконе. Явно е доста талантлив, тъй като през 2011 година бе избран за най-добър дебютант в индустрията.

Земеделие, животновъдство и молитви

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Неговото име е Миленко Ковачич и е доста популярно на Балканите. Определян бе за един от най-талантливите играчи в историята на хърватския футбол. Наричаха го “Синът на вятъра.” На 22 години стана шампион с “Динамо” (Загреб), а 12 месеца по-късно бе продаден на италианския “Бреша”. И точно тогава Ковачич реши да сложи край на кариерата си.

“Вече не искам и да чувам за футбол – каза нападателят. – В тази игра има прекалено много гняв, а на мен това ми е чуждо. Искам да се занимавам със земеделие, животновъдство и молитви.”

Вместо в „Челси“ в по*ното

Да кажеш „сбогом“ на футбола по странен начин

Дани Маунтин започна кариерата си в английския “Саутхямптън”, рита и в юношеските отбори на Англия. “Челси”, “Тотнъм” и “Уест Хям” го искаха, но по време на мач с юношите до 19 години, контузи коляното си и трябваше да се възстановява с месеци. Случилото се преобърна живота му. Дани реши, че няма да бъде същия и прекрати кариерата си, още преди тя да е започнала. Насочи се към по*ното.

Има брак с две актриси. Този с Ева Анджелина завърши с развод. В момента е женен за друга своя колежка Мия Малкова. Бившият футболист пък има редица награди, сред които най-добър по*но актьор, за дебют и за поддържаща мъжка роля във филми за възрастни.

Източник: Труд

Кефи ли те?

Филми, с които да мързелуваш в неделя

Вратарят, който цял живот отказва да захвърли ръкавиците