in , ,

Трима ще спечелят двойни билети за филма “Честита смърт”

С кеф искаме да ти кажем, че ще зарадваме трима от нашите читатели с двойни билети за филма “Честита смърт”, брато. Играта стартира във фаталния петък 13-ти в нашата фейсбук страница.

Условието за участие в играта ще е повече от лесно. Просто ще трябва да тагнеш приятел под постера на филма. Играта ще продължи 6 дни – от петък, 13 октомври, до четвъртък, 19 октомври. Тогава ще изтеглим и имената на печелившите чрез софтуер.

А филмът е повече от луд, брато. “Честита смърт” използва сюжетния похват „времева примка“ (популяризиран с голям успех от хита “Омагьосън ден”), за да разкаже за разхайтената колежанка Трий Гелбман (Джесика Рот, “Ла Ла Ленд”), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, Трий вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка. За да успее да избяга от капана на повтарящия се ден, тя трябва да преоткрие света и най-вече себе си.

“Честита смърт” идва в кината на 20 октомври.

Кефи ли те?

Играчите, с които щяхме да бием Люксембург

Рекордьор! 28 пъти да караш пиян и да те арестуват