in ,

Играчите, с които щяхме да бием Люксембург


Не искаме да се бъркаме в работата на Петър Хубчев. За нас той е герой. Човекът има най-гадната работа в нашата страна. А щом успя с тези играчи да спечели мачове с Холандия и Швеция, значи е национален герой. И все пак искаме да подскажем за в бъдеще как селекционерът да печели подобни мачове. Люксембург е отбор, пълен с дърводелци, и най-добрата стратегия е да ги победиш с техния стил на игра. Именно това е причината да подберем по-специфични за целта футболисти, с които вярваме, че крайният успех в следващия мач срещу футболното джудже.

Георги Петков

Идеален е при резултат 1:0 за нас. След това е лесно. Дай му да бави времето, да дразни противника, а и публиката. Неостаряващият страж все още се подвизава по футболните терени, въпреки че е по-възрастен от някои треньори в Първа професионална лига.

Даниел Златков

Какво като е в „Биг Брадър“? Пичовете от „Скандау“ как ходят по участия? За родните играчи мачовете с националната фланелка също са един вид участия. Бранителят и без това е набрал спортна злоба заради пререканията си с шеф Петров, та щеше да си го изкара на нападателите на Люксембург. А и друго си е да имаш Кристиано Роналдо в състава си, макар и само негов двойник.

Росен Колев

Може и да не си чувал за него, но той е много свиреп, брато. Играл е в „Ком-Миньор“, „Любимец“, „Ботев“ (Пд), „Монтана“, Русия, а в момента май е в Китай. Гологлав е, има вид на охрана на дискотека в Студентски град, но знае как да пипа топчето. С него и Дани Златков отбраната ще е бетон.

Орлин Старокин

Само с дъх ще спира съперника. Старокин е един от футболистите, които е твърдо против играчите да минават през дрегер преди мачове от българския елит.

Иван Бандаловски

Бандата е опасен. Има собствен стил на игра, но в някои случаи той не се харесва на съдиите. Но по-добре на съдиите, отколкото на феновете. Бранителят ще внесе допълнителна острота, но в единоборствата. Ако не бъде изгонен до 30-ата минута, може и да е полезен на тима.

Светослав Дяков

С него съставът изглежда завършен. Дяков знае по-добре как да рита съперника от топката и това е най-доброто му качество. Дисциплиниран е и абсолютно винаги е за червен картон. Ето това е истински боец!

Даниел Гаджев

Не е Владимир, брато, Даниел е! Това е играчът, който държи рекорд за най-много червени картони за един сезон у нас – 11 жълти и 5 червени. Няма шега. В момента той се подвизава в лидера от Втория лига „Ботев“ (Враца). Меко казано е сърцат играч, направо му пада пердето, когато излезе на терена.

Алекс Боримиров

Има талант, момчето. Питайте Ники Митов. За нашия състав сме подбрали все опитни бойци, но трябва и нещо от новата генерация. Не сме сигурни как изглежда точно синът на Дани Боримиров, но така ще заблудим и противника, нали?

Бабатунде Адениджи

Трябва ни свежа кръв, която да натурализираме. Бабатунде е млад поне по паспорт. Може да изпусне най-чистото положение, но ще го направи със стил. Жаден е за слава и е не по-малко талантлив от Божинов. Трябва само да му се даде шанс.

Еньо Кръстовчев

Определян е за Бог и от фенове, и от фенки. Може да бележи еднакво добре преди, по време и след дискотека. България си има Андрей Гълъбинов и Ивелин Попов, но Еньо е само един. Той е в перманентна форма и със сигурност ще е полезен за отбора.

Кефи ли те?

Виж новия трейлър на “Междузвездни войни: Последните джедаи”, билетите в продажба

Трима ще спечелят двойни билети за филма “Честита смърт”