5 вида алкохол, които пием на екс в петък вечер

5 вида алкохол, които пием на екс в петък вечер


Петък е, брато, пе-тък! Това е денят, в който заменяме смартфона с нокиа фенерче, защото знаем, че е малко вероятно да го намерим в цялостен вид в събота по обяд. Излъскали сме си обувките, даже и зъбите сме си измили.

Всичко върви по план, но за целта си имаме и план-график. Кога и какво ще се пие, с кого и без кого. Само грамажът е неясен, защото това винаги е мистерия.

Първата бира

Първата бира по традиция винаги се пие на екс, брато. Утоляваш жаждата, демонстрираш мъжество и гласно даваш да се разбере на компанията, че тази вечер няма да има „чики-рики“, а ще се пие качествено. Вечерта винаги завърша отново с бира, но нея вече пием бавно като на панахида, защото нямаме празно място в корема.

Текила

Очакванията са тази вечер да кацнем в клуб „Грамофон“, където по традиция винаги в пика на партито отнякъде се появява текила. Без да питаме чия е я гълтаме на един гълток, за да стреснем изпадналия в амок организъм.

„Руска закуска“

Едни му казват така, други „блъди мери“. Важното е в шота да има люто, доматен сок и най-вече водка. Любимият шот на един от братото. После тайно прибира чашата в джоба си като ловен трофей, напомнящ му за пиянската нощ.

а понякога и…

Йегермайстер

След него пеем на немски песни с измислен от нас текст и късаме нервите на останалите клиенти на заведението.

Игра на шотове

Тази игра е изключително опасна. Трие спомени и е идеална за току-що скъсали с гаджето си. За целта са необходими минимум трима приятели. Всеки един от тях казва по един алкохол, който барманът налива в шотовете. След това гаврътваш на екс и гледаш да не върнеш поръчката.