in ,

Най-странните рецепти срещу махмурлук


Имахме идея този материеал да бъде публикуван по-рано, брато. Уви, събудихме се в ранния следобед, а нещо в главата препускаше стремглаво, забивайки своите шпайкове. Мамицата му, не може ли веднъж да се напием и на следващия ден да бъдем читави. Е, вярно, че пихме вино, бира, уиски, водка, йегермайстери, текила, ром и още нещо, чието име не помним, но така се стекоха обстоятелствата. На прибиране от бара осъзнавахме ясно какво сме сторили и именно по това време в съзнанието ни изникна идеята за този материал. Ако не си се досетил все още, брато, трябва да си наясно с факта – това е една от онези наши статии, които ако трябваше да духнем в дрегер, за да можем да отключим компютъра, е сещаш се…щяхме да си пием биричката.

Пусни си песен на Сузанита и/или МС Тони

Може едновременно, а може и поотделно. Ти сам преценяваш степента на пиянството ти. Тези двамата обаче са способни на много неща със своите певченски данни. Съществува вероятност главата да те зацепи още по-силно, но нали клин клин избива.

Виж си портофейла

Това действие крие своите лечебни свойства. В мига, в който разбереш колко пари са ти останали след снощи, погледът ти ще придобие много по-трезвен вид. Ще започнеш да смяташ, делиш и умножаваш, да търсиш корен квадратен или други подобни в опита си да осчетоводиш всеки един погълнат коктейл. Мамка му, ако и това не помогне, виж последните набиране номера…

Пусни си мач от Първа професионална лига

Този приом също е изпитан. 100% ефективност. Тук действието е друго обаче, срещата от родния футбол така ще те успи, че през следващите 90 минути вместо да имаш чудовищни болки в главата, ще успееш да дремнеш, а сам знаеш, че сънят лекува.

Оше пиене

Да. Целта е да припаднеш. Знаем, че си яко копеле и бутилката водка с разредител бира не може да те бутне дори и след 36 часа липса на сън. Затова се отрежи втори път, да го еба. Нажули се с нещо различно от вечерта. Например нафталин. Или нафта. След втората чашка нема да помниш нищо, боли те дедовия. Верно е, че след второ препиване може да се озовеш в болницата, но какво по-яко от това да се наспиш на чуждо място и за теб да се грижат чужди жени?

Смях до насиране

Стар и изпитан метод за изтрезняване е да влезеш в настроение. Смехът е здраве, а здравето ще ти трябва за още пиене. О, да. Влез във Фейсбук страницата ни, влез в сайта ни, разгърни безценния “Наръчник на едно брато”. Ще паднеш от стола. Ще паднеш под масата. Ще те заболят бузите от смях. Книгата ни докарва душевен оргазъм. Перфектна за изтрезняване, запомни.

Кефи ли те?

170 000 души празнуват рожден ден! Познай кой ще черпи, брато?

При предложение за брак, младоженецът изпусна пръстен за 5 бона в реката