in ,

170 000 души празнуват рожден ден! Познай кой ще черпи, брато?

Представи си рожден ден с един камион пиене, два камиона мръвки, както и 170 000 парчета торта, даже над 200 000 парчета, щото некои ще се повторят…

Не знаем дали можеш да си го представиш, брато, но ние си го представяме, защото това е нашият рожден ден. Засега само в главите ни, но кой знае какво ще стане след времe. Честно казано се плашим, щото сега феновете ни във Фейсбук са 170 000, а нещата не се спират да се развиват.

Тази седмица е рожденият ден на Брато.бг! Правим 5 годинки. Точно преди толкова регистрирахме сайта и започнахме проекта. За тези 5 години станахме най-големият, най-разпознаваемият и най-добрият мъжки сайт в България. За съжаление сме без конкуренция, което е доста шибано, дееба. Успяхме да се задържим над повърхността, въпреки че към дъното ни теглеха разни примамливи оферти за реклама с много прозорци по сайта и още по-примамливи хонорари от политически партии, за да участваме в скапаните им хибридни войни. На всички им казахме да го духат. После ние го задухахме финансово, понеже проектът за нас е разход и на пари, и на време. Но това няма значение, правим го с кеф и неспирна енергия! И ще продължаваме!

И така… 5 години се опитваме да ти бъдем най-добри приятели, брато. Май успяхме. Брато вече е общество. Брато ще стане религия. Брато е уникалнен бранд, който няма да те остави равнодушен. Смеем се заедно, тъжим заедно, облизваме се пред разни секси Цецки заедно и заедно се развиваме да бъдем по-добри във всичко.

Честит ни рожден ден! Благодарим, че си с нас!

Големият подарък от нас за теб е „Наръчникът на едно брато”. Нашата философия, нашият мироглед, нашият живот са там. Текстовете в тази книга са плод на незаспиващото ни въображение и многоцветния ни житейски опит. Книгата я има вече по книжарниците – СИЕЛА, БУКТРЕЙДИНГ, ХЕЛИКОН, ОРИНДЖ. Можеш да я поръчаш и от нас – ЦЪКАЙ СМЕЛО!

Кефи ли те?

Още една голяма книжарница се довери на “Наръчникът на едно брато”

Най-странните рецепти срещу махмурлук