in ,

Жена надруса бившия си, за да татуира лика си 77 пъти по тяло му


Брато, много ВНИ-МА-ТЕЛ-НО трябва да си направиш сметка с какъв човек живееш или излизаш, ако имаш гадже. Наблюдавай твоята Цецка, инспектирай я и я следи, защото светът е пълен с откачалки.

На подобен съвет щеше да се радва и Андрю Уитмор от Щатите, ако не беше твърде късно. Той се събуди в апартамента на бившата си от силни болки по цялото тяло, осъзнавайки, че целият е татуиран.

За целта 44-годишният мъж е бил надрусан от някогашното си гадже, а местната полиция призна, че до момента не са попадали на друг подобен случай.

“Тя е татуирала лика си дори на онази ми работа – призна Андрю. – Не мога дори да се изпикая, без да видя лицето й. Тя крещеше “никой няма да иска повече да спи с теб. Ти си мой, ти си мой.”

По-извратеното в случая е, че клетият мъж не е подал жалба срещу неговата Цецка. Нещо повече, те дори излизат отново (има ли избор).

“Като цяло, аз се чувствам виновен в случая. Аз съм този, който й изневери редица пъти и я подтикна към употребата на наркотици. И сега целият съм татуиран по гърди, рамене, генитали. Сериозно, някоя друга би ли излязла с мен? Имам предвид, в крайна сметка вагината си е вагина, а всички жени са луди. Защо да не излизам с нея? Какво по-лошо може да се случи?”

Нещо повече, брато, Ана Гибънс обеща на местните власти да се подложи на лечение за зависимостта към наркотиците, а двойката вече планира сватба за догодина в Лас Вегас. Без майтап!

Кефи ли те?

Пчелар седна с голи задни части на кошер (ВИДЕО)

Тя пребори анорексията, за да стане фитнес инструктор (СНИМКИ)