in ,

Football Manager отговаря на въпроса как ще се представи Неймар в ПСЖ


Football Manager е игра, която всеки уважаващ себе си фен на футбола, трябва да е играл, а и играе в момента. Ние го правим постоянно – преди и след работа, преди и след секс, преди, по време и след запой.

В случая обаче ще говорим за Неймар – най-скъпото бижу в историята на футбола. Звездата на ПСЖ, коствала 222 млн. евро на парижани, чака първия си досег с френския футбол.

Football Manager обаче дава отговор на това, какво предстои пред бразилския играч тази есен. Пич от великия футболен симулатор изигра сезон 2017/18, в който Неймар е част от ПСЖ. В него най-големите кошмари на феновете на Ливърпул се сбъдват, а Фелипе Коутиньо е човекът, заменил нападателя в Барселона.

 

Какво още се случва:

  • Неймар помага на новия си тим да си върне трона в Лига 1, а ПСЖ печели титлата със 7 точки преднина пред Монако.
  • Неймар бележи 16 гола и дава 10 асистенции, с което става втори при голмайсторите. Средната му оценка пък е впечатляваща – 7.82.
  • 10 пъти става играч на мача.
  • В Шампионската лига рейтингът му е 7.34, но парижани отпадат на 1/4-финалите от Байерн.
  • Неймар печели и Купата на Франция след успех с 3:0 над Рен на финала. Бразилецът бележи веднъж и печели приза играч на мача.
  • Барса взима Коутиньо за 86 млн. паунда, но каталунците остават втори в крайното класиране на 4 точки от шампиона Реал (Мадрид).
  • На свой ред Ливърпул взима Лоренцо Инсиние за 35 млн. паунда от Наполи.

Това е в най-общ вид брато, един сезон през погледа на Football Manager. Велика игра, създадена за велики виртуални мениджъри.

Ligue 1 Football GIF by Paris Saint-Germain - Find & Share on GIPHY

Кефи ли те?

Модерен футбол: Вместо 2:0, съдия отмени гол, а резултатът стана 1:1 (ВИДЕО)

Отпразнувахме световния ден на бирата с наши читатели и куче, което също пи