in ,

Отпразнувахме световния ден на бирата с наши читатели и куче, което също пи

Винаги сме държали на контакта с нашите читатели. А когато той е с чаша в ръка, удоволствието е двойно. Именно това бе и причината да организираме празненство по повод световния ден на бирата. Просто си търсихме повод да си кажем “наздраве”. Да се видим, да си споделим последните болки, бройки и т.н.

И така, на 5 август 2017 година, екипът на Brato.bg и десетки свои приятели и читатели, за пръв път в историята на сайта, се събраха, за да отбележат този свят празник с дъх на хмел.

Организирахме скромно пийване в “Bar Dak”, където се запознахме с още нови агенти, а със старите муцуни бихме лафа за пореден път. Дойдоха и хора с децата си, други с домашните любимци – кучето Рони. Запознахме се с един, който приличаше на сицилиански сводник.

Да не говорим за един пич от Пирдоп, който ни разказа история, включваща него и няколко негови авери, проститутка, говорещ папагал и бременната му жена. Разказа ни и за Цвети Манджата, 20-те човека и вафлата “Боровец”. Ревахме с глас, брато!

После наистина пуснахме съзла. Един от читателите ни, човекът, който пръв си купи “Наръчникът на едно брато”, още с излизането на книгата от печатницата, разказа за жена му, която го зарязала заради някакъв плешив орел. Писахме му смс…

Приятелите сме за това – да удавим мъката с алкохол, да се прегърнем и да си кажем, че силен вЕтър и шавлива жена не могат да бъдат спрени. Пичовете си остават завинаги! СМРТ!

Друго брато ни сподели, че преди години преживял тежка раздяла благодарение на нашия сайт. Пихме на екс за добрите приятели и тежките връзки.

Дойдоха и едни авери с мотори – страшни пичаги. Запознахме се и с красива чужденка, друга мацка си спечели напълно заслужено нашият Наръчник, а на един брадат авер подарихме каса бира. Този пич, Жоро се казва, показа, че е голямо брато и почерпи всички присъстващи с бирата, вместо да си я прибере в къщи и да си я цоцка лекинко. Междудругото Жоро Брадата показа завидна техника – отваряше бутилките със зъби. Без кръв и мъчения, брато. Ставаше за секунда!

Забавлявахме се искренно и се радваме, че споделяхме неща, които са ни дали безценни уроци. Вие сте нашето Брато общество (имаме и такава фейсбук страница).

Та искаме да кажем, че БЛАГОДАРИМ на всички, които се отзоваха. Беше удоволствие да пием бира заедно. За пореден път разбрахме, че имаме най-готините и свежи читатели. Ако светът беше цица, щяхме да си я бройкаме заедно. Скоро ще повторим!

п.п. Кучето беше лабрадор и пиеше бира директно от бутилката!

п.п.2 Благодарим и на персонала, че позволиха на един от пичовете да си вземе една дъска, която ще му опъва идеално брезента в тира.

Кефи ли те?

Football Manager отговаря на въпроса как ще се представи Неймар в ПСЖ

Хотелът, в който ще разбереш чувството да си в панделата (СНИМКИ)