in ,

Колумбийка си набута картоф във вагината, той покълна


Въпросната история е от 2014 година, брато, но ние сме я пропуснали. Нямаше да знаем за нея, ако не бяха пичовете от 8factapp, които следим в Инстаграм.

На техния профил можеш да научаваш различни факти от света – някои са си брутални като въпросната Цецка, а други далеч по-съдържателни.

Решихме да ти споделим част от тези, които ни направиха впечатление и са в стил “Брато”.

Факти:

* В Китай има фалшиви магазина на Apple, в някой от които дари персоналът вярва, че работи за самата американска курпорация.

* Лиъм Нийсън можеше сега да е учител, ако не бе бушонирал студент, извадил му нож, преди години. По-късно актьорът признава, че това е най-ужасният му работен ден в живота.

* Нито един инженер не е напуснал “Титаник” по време на инцидента. Те стояли до последно, за да държат двигателя включен, докато другите били евакуирани.

* Кучетата се чувстват уязвими, докато пикаят. Именно затова гледат стопаните си в очите по време на акта, за да търсят защита, ако се почувстват уплашени.

* Учените са установили, че има хора, които никога не се чувстват напълно разсънени, както и такива, които са енергични, без значение коя част на деня е.

* Ако си сушиш ръцете в хартиена кърпа, можеш да редуцираш бактериите с до 60%, докато използването на машините с горещ въздух, може да ги увеличи с 255%. Трудно е, прочети го пак!

* Хората, които обикновено не се извиняват, са по-щастливи от тези, които го правят. #спридасеизвиняваш

* Средните размери гърди на най-харесваните от всички възможни.

Donald Trump GIF - Find & Share on GIPHY

* Доналд Тръмп изневерил на първата си съпруга в църква.

* Фланелките са създадени през 1904 година за ергените, които изпитвали трудности при зашиването на копчета на ризите.

* В Бруклин, Ню Йорк, можеш да си наемеш майка за 40 долара, която да те изслушва, да ти дава съвети, готви ти и върши домакинстата работа. Остава и да дава джобни и ще вземем да се навием.

Кефи ли те?

Съветите на The Fitness Chef: Кога и защо трябва да смениш програмата

Ай, чистито! България е най-мързеливата нация в Европа!