in ,

Ето как Лудогорец може да влезе в групите на Шампионската лига

Гледахме мача снощи, брато. Лудогорец падна като гост от шампиона на Израел – Апоел Беер Шева, а ние като истински футболни анализатори вече сме готови със съветите за успех в реванша след седмица. Да чете чичо Жоро Дерменджиев, после да търси преводач за своите момчета. Анализирахме нещата ситуация по ситуация, водихме статистика и решенията дойдоха.

И така… Ето как Лудогорец може да отстрани евреите от третия квалификационен кръг на Шампионската лига и да влезе в групите тази година:

Кило кръв, метър кожа
Най-важното в реванша следващата седмица е желанието. Доста клиширано почваме, ама натам ще се поправим, ще видиш. Бразилчетата, румънчетата и двете българчета (в момента не можем да се сетим кое е второто) следва да са пределно мобилизирани и амбицирани, щото ако не играят на кило кръв и метър кожа, няма как да стане. На първия съдийски сигнал погледът трябва да е като този на Тони Монтана след камион бело.

Пълен стадион
Ако мачът се играе в София, рейсовете ще тръгнат от Разград в малките часове на нощта. Във всяка ръка ще има кренвирш, на всеки врат – шалче. Домусчиев обаче май ще предпочете мачът да не се играе в София, защото пак ще се видят празни места и пак журналистите ще са олигофрени. То не, че някои наистина не са.

Пълният стадион в Разград, двете песни за отбора и едното стихотворение ще свършат прекрасна работа. Хубавото е, че феновете на Апоел Беер Шева, преимуществено с миришещи пъпове и мътни очи, няма да дойдат. Далече им е, скъпо им е, а се знае, че семката им не е на плащач. Ако все пак дойдат до България, на стадиона в Разград ги чака клетка за гости, в която въздухът не достига. Един да пръдне, умират всички.

Безплатни прически
Видяхме, че футболистите на Апоел Беер Шева имат доста общо с Кончита Вурст. Лудогорец може да бие, ако осигури безплатни прически на Апоел Беер Шева. Така някои от титулярите, обичащи да си изписват веждите, ще отидат да се възползват от авантата и ще закъснеят за мача.

Няма значение, че разните там перхидролени моцки, прически и избелени до полуда зъби не си отиват с косми по ръцете и гъза. Футболистите в днешно време са станали ебати лайнцата. За тях не е важна играта, а е важен изгледът. Не им дреме как са с топката в крака, а се интересуват от женски работи. Един път завинаги ще кажем – не е важно кой колко татуси има, нито колко манекенки е ебал, нито дали прическата му е нова, дали е хванал тен, дали мирише на лавандула, дали е ходил на маникюр… Грижата за външния вид на мъжете е една, за жените тя е съвсем друга.

Кешеру
Това е ключовият футболист на Лудогорец. Кафу е разкрит като неможач. Желанието на шефовете в отбора да вземат колосални суми за Кафу от колосални грандове и да не го продадат в подходящ момент е разбило на пух и прах желанието на бразилеца за игра. На терена той ходи като скопен. Румънецът Кешеру е друга бира. Кешеру може да се надъха с последните хитове на Флорин Салам и да разцепи евреите. Стига чичо Жоро Дерменджиев да не го смени в 70-та минута за сметка на другия, дето трябва да го продават.

 

Убийство
Крайна идея, обаче ефективна. Тоя тъмничкият нападател на израелците си го заслужава. Как така ще ги минава по трима-четирима? Не е нужно да се наема убиец, просто да се даде поле за изява на румънеца Моци. Той може да влиза като тракторист на нива – резко и без предупреждение. Само един път е достатъчен, другият ще го събират по чертеж.

Вратарчето
Вижда се колебание в ръцете на сегашния вратар на Лудогорец, а тва не е окей за реванша, от който зависи влизането на Лудогорец в ШЛ. Не знаем името на сегашното вратарче на “орлите”, не ни и трябва да го знаем. Не ти и трябва на теб да го знаеш, брато. Липсва Владо Стоянов, който май още ходи с патерици. Не е добре. Сигурни сме, че в клуб “Сохо” Владо хвърля патериците, обаче дано скоро ги хвърли съвсем и се върне на терена.

Нов отбор, нов късмет
Лудогорец може да влезе в групите на Шампионска лига тази година и по друг метод, познат от класиците в българското първенство по футбол. Става дума за доброто старо припознаване, с което вторият мач с израелците няма да има никво значение. От Разград припознават примерно Манчестър Юнайтед и наесен пак може да играят с Реал Мадрид. Не сме сигурни дали Ман Ю ще се прекръсти на Луд Ю, важното е да има кренвирши и “Олд Трафорд” да е пълен.

Кефи ли те?

Отпразнувай Световния ден на бирата с брато

20 причини да излизаш с момиче, което пие бира