in , , ,

Отпразнувай Световния ден на бирата с брато


Дълго мислихме кога и как да се съберем отново, брато. Едната ни идея включваше каса бира и парк, но трудно щяхме да осигурим място, което да сме сигурни, че ще е свободно в това лятно време.

Именно затова се спряхме на пичовете от Bar Dak, където вече сме пили и то качествено. Именно там ще отпразнуваме СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА БИРАТА! Денят е 5 август, часът 19:00. Но защо точно там ще попиташ с право ти? Ето няколко стабилни причини:

Можеш да пиеш на въздух

Барът е кабриолет, брато. Добре де, не е кабриолет, обаче можеш да си вземеш бирата и да излезеш на прохлада пред заведението, където смятаме да се позиционираме и ние. Ще се радваме на доброто време, ще си удряме бутилките една в друга и ще си говорим за любимите ни простотии.

Локацията

Bar Dak е на топ място в центъра. Има метро на 200 метра от него, а можеш да си оставиш колата и на паркинга пред него и да си я вземеш чак неделя вечер, когато се очаква да изтрезнеем. Заведението се намира се на ул. “Московска” и предлага много и най-различни бири, а и други алкохолни напитки.

Без вход

Точно така – както вече казахме, идеята ни е да се съберем и да се видим. Не искаме да плащаш за вход, а и таксита. Започваме в 19 часа и ще сме там поне до 22. После ще го мислим.

Барът не е наш

Тези, които търсят под вола теле, веднага ще си помислят, че барът е наш и го рекламираме. Не е, пичове, но собствениците са фенове на сайта и на драго сърце се съгласиха да бъдат любезни домакини на брато-обществото!

Томболата

Ще има и награди, разбира се. КАСА БИРА е най-голямата и ще я връчим в края на вечерта. Второ и трето място пък ще грабнат “Наръчникът на едно брато” – книгата, която сме писали и на пияно, и на трезво.

СЛЕДИ СЪБИТИЕТО ТУК! 

Кефи ли те?

Футбол в сламата

Ето как Лудогорец може да влезе в групите на Шампионската лига