in ,

5 неща, които непременно да направиш ден преди почивката на морето

Без почивка е ташак работа, брато. Въздухът не стига, емоционалното състояние е разклатено, а и пиенето после не върви. Остава ти август, за да се ориентираш към морето. Разбери, че морската почивка ти е нужна, щото с нея ще презаредиш батериите, ще станеш друг човек, като от солената вода ще убиеш гъбичките на краката и ще зачистиш процепа, разделящ гъза ти на две равни части. Не казваме, че ще ти порасне трето мъдо или второ шмайзерче, за да пецкаш с него, но гаранция ще ти е от полза.

Както знаеш, ние сме истински философи и терапевти, най-добрите ти приятели. Доказахме с книгата “Наръчникът на едно брато”, която Е ЕБАТИ ЯКАТА КНИГА и можеш да я поръчаш ОТ ТУК! Сега затвърждаваме този наш етикет на разбирачи с пореден специален материал. Това са петте неща, които непременно да направиш ден преди почивката на морето.

 

Остави грижите

Никой не го ебе, че се ебеш с колежката, която има втори брак и трето дете от неизвестен извършител. Никой не го интересува, че си продал бъбрек на богат пенсионер, за да имаш кинти за Кранево. Грижите са си грижи, почивката си е почивка. Ние българите сме уникални пичове – по време на работа приказваме само за отпуската, а по време на отпуската приказваме само за работа. Аре тоя път не.

 

Сметни парите

С монета от 2 лева най-много да стигнеш до края на Ботевградско шосе и да угаснеш за газ. Там ония гладници, дето продават любеници и пъпеши, ще те набарат и после ще си като герой в “Погрешен завой”. Да знаеш с колко пари разполагаш е важно, понеже са малко тия, дето отиват с 200 лева на море и се връщат с 300. Сметнеш ли парите, ще знаеш дали можеш да караш с по 10 бири на ден или само с по един варен кочан царевица от приказливия потен циганин, на чийто тен завижда твоята Цецка, а не знае, че те така си идват от Индия.

 

Провери автомобила

Молим те да не го забравиш, брато. Но не да проверяваш дали си сложил щайга с компоти в багажника, за да имаш десерт на морето. Провери под шибания капак дали има шибано масло на шибаната щека, дали не тропа нещо шибаната ходова част, дали гумите имат точните шибани атмосфери, дали имаш шибана течност за чистачки в шибаното казанче. Само най-големите лайнарчета не си проверяват колата и после правят катастрофи. Тва лято се нагледахме на пишман шофьори.

 

Тренирай

Ден преди да идеш на море, иди на зала. И на малките деца е ясно, че нема да скриеш корема, но така ще успокоиш съзнанието си. Тренирай като Тошо Куката – само за десен бицепс. Тренирай като Даниел Петканов – Лудия репортер – само за избелване на зъби. Тренировката ще те държи в кондиция, а и вечерта току-виж се наспиш качествено. Ако не ти се ходи на фитнес, просто си удари една злобарка.

Вземи книга

Важно. Ще изкукуригаш по некое време и ще ти се дочете. Писна ни на дедовия да го казваме, ама лято 2017 върви с една книга и тя е написана познай от кого? От нас, брато. ПОРЪЧАЙ ВЕДНАГА И НИ ПОДКРЕПИ ДА ИМАМЕ ПАРИ ЗА СЕМКИ!

Кефи ли те?

На вниманието на фешън “иконите”: Джпанките са вредни за здравето

5-те най-досадни песни на лятото (ВИДЕО)