in , ,

5-те най-досадни песни на лятото (ВИДЕО)

Бирички, рибички, моренце – всичко е шест и това лято. Кефи ни да вдишваме горещия въздух и да носим къси панталони, да правим палачинки на Цецка рано сутрин и да го развяваме след баня срещу климатика. Рай. Тия хубави работи обаче се развалят от 5 песни, които чуваме тук-там, искаме или не.

Ето кои са 5-те най-досадни песни на лято 2017:

“Базука”

Само му виж веждите. Малките ръчички. Виж му брадата, чуй му гласчето. Любовната му лирика за тийнейджъри. Евтината екзотична екскурзия от сайтовете за колективното пазаруване и снимките с дрон и телефон. Чак написал и книга за успеха. Аре осъзнайте се малко, че почвате да тежите в излишък.

Ако смяташ, че е талант, брато, пробвай да запееш други 2 негови песни, за да видим дали ще се сетиш мелодиите и текстовете. Просто не става, не иде.

“Деспасито”

Безспортен лидер в класацията за най-досадна песен. Да, цял свят е полудял по това парче. Да, то направи създателите му милионери. И да, боли ни кура за всичко тва. “Деспасито” ни вбесява, върти ни глава от тая песен.

Топ реплики, които ще чуеш на басейните във Врачанско (ШОКИРАЩО)

“Мотел”

Някакви уж интелектуалци скочиха, че клипът и текстът са супер смислени, че метафорите едва ли не били повече от метафорите в литературно произведение, а посланието – достойно за Нобелова награда. Тихо там. Това е чалга и нищо не може да направи тази чалга джаз или рок. Некви хора се прескачат в автобуса, жега им е, обаче не се обаждат. И никой не коментира цената на билетчето? Кое му е социално ангажираното, бе, пичове? Бегайте, бе! БЕ-ГАЙ-ТЕ!

“Дъ бос”

“О, папи, обичам тарикати… Мен за най-добрия правил ме е тати” – това е част от текста, а музиката доста бие на Крисковата. Галена сме я запомнили с едно по*но и така ще си остане. Всичко е толкова извратено вече, брато. Българската музика бие на едно място и тази класация го доказва. Цветният кич се е превърнал в модернизъм, парадирането с дрехи е задължително. А ако ти платят и да снимаш некъде в чужбина, значи имаш ебати клипа.

“Направо ги убивам”

Щом тази песен е хит, можеш да си дадеш сметка за некои неща. Например, че на некои хора бузите стават толкова големи, че им се затварят очите. А са дами. Но – млъкни, сърце! Говорим за музика. Тази песен е химн на хората, които влизат в битка срещу хлебарките: НАПРАВО ГИ УБИВАМ, ПРЪСКАМ, ПРЪСКАМ. Килата все така не може да казва “Р”, а и е започнал да изглежда като мъжете от рода на булката от филма “Черна котка, бял котарак”. Нема нищо, нека се развиват хората. Не ни кефи само, че излива вода от бутилка шампанско, щото в световен мащаб има недостиг на вода, тва си е разхищение.

А кои са най-досадните песни за теб, брато? Кажи ни като коментар, немаме търпение да прочетем. Не обещаваме, че ще си ги пуснем обаче…

Кефи ли те?

5 неща, които непременно да направиш ден преди почивката на морето

Свещеници отидоха на бар за по бира, но ги объркаха за ергенско парти