in , ,

Папагал топи жена за убийството на собственика му


Папагалите са умни същества, брато, не ги подценявай! Не само заради онзи виц за Иисус и крадеца, но и като цяло. В САЩ, например, пернато приятелче е използван като основен свидетел в убийство.

Папагалът Бъд не спирал да крещи “Недей да стреляш, недей да стреляш”, след като неговият собственик бе убит през май 2015 година. Птицата запомнила последния призив на господаря си Мартин Дърам, преди да бъде разстрелян от съпругата му Глена. Тя гръмнала цели пет пъти половинката си, преди да посегне на себе си.

В последствие обаче обвиняемата оцеляла и сега ще бъде подведена под съдебна отговорност. След убийството на Мартин папагалът станал собственост на бившата съпруга на покойника, Кристина Келър. Времето минавало а клюнестият свидетел непрекъснато повтарял “Недей да стреляш” с гласа на застреляния. Ние отиваме да си купим един папагал, че напоследък Цецка все е нервна, а не искаме да й се размине, ако ни стори нещо. Допускаме обаче, че нашият ще крещи постоянно “Недей да пиеш, недей да пиеш”…

Кефи ли те?

Гери-Никол и Килата избухнаха с обща песен (ВИДЕО)

Данъчната схема за източване на Жорже Мендеш