in ,

5 вида жени, които дебнат на морето

Мирише на йод от морето и на бира от устата ти, брато. Гъбичките на краката умират от солта и горещия пясък, а обърнатият ти нокът расте по-бързо от морската вода. Супер. На морето си, няма време за грижи. Всичко е забавление, пиене и жени. В настоящия материал говорим точно за жените. Споменаваме пет вида жени, които са готови да им го спуснеш.

Интелектуалката

 

Тя е готина мацка, която се облича леко смотано, брато, ама е по-умна от Ласи. Дай лапа, дай цица. Няма как да я видиш на плажа само по монокини, а банският й е по-консервативен и от ученическа униформа. С такава Цецка ще загубиш една вечер от своята ваканция в сладки приказки за скандинавска литература и разисквания по философската тема “Да имаш или да бъдеш”. Всичко това за теб ще бъде едно ново преживяване, приятно, но недостатъчно за еякулация.

И докато ти жулиш мента с мастичка, тя ще отпива бавно от сламката си нейното ягодово дайкири. Цялата вечер за теб ще бъде един голям фарс и ще се прибереш в стаята си съпровождан единствено от животинска ерекция. Не е ясно кога ще я боднеш, въпреки че на нея й се иска да й оскубеш перушината. Така че си прецени дали имаш търпение.

Кифлата от село

Ще я познаеш по “вафлите” в косата й, татусите, дялани с чук и длето, и високото й самочувствие. Можеш да забиеш и оправиш такава Цецка, ако си отишъл на морето с:
а) много пари;
б) яка кола;
в) гадже.
Последното е само за да си вдигне още самочувствието и да си докаже за сетен път, че за нея няма невъзможни неща. Не прави грешката да се опитваш да надпиеш кифлата от село, защото тя е кораво момиче и от малка кърка ракийка с деда си на двора на село. Такава мома се забива с приказки за чужбина, апартамент в столицата и обещания за сватба. Нема нищо, че не си стигал до Калотина, че си на квартира в Овча Купел и даже не обичаш уединг по*но.

Разгонената

Разгонената има 1-2 бройки зад гърба си заради моногамия в миналото. Затва сега е разгонена, мамицата й ненормална. Отиването на морето е с цел жеглене през козината. Такива искат да си поживеят, както се казва, и нямат отрицателното “не” в своя речник. Можеш да ги свалиш за бира време, защото са разгонени и недоклатени. Ние познаваме една такава, която отиде на море с 2 бройки и се върна с… безброй. Беше като Терминатор, само дето не ги убиваше. ОткАчена врАтница.

“Всеки ден беше с различен”, е нещото, което ни каза нашата позната, за която споменаваме, и никога няма да забравим. А, да, беше хванала и нещо в междукрачието. Очаквано, нали?

Пияната

Леко се препокрива с ебливата горе, но с тази разлика, че в повечето случаи пияната е чужденка. Рускините жулат на умиране, германките се оригват на бира, а англичанките са слаби пиячи и често повръщат голи охльови. Последните можеш да цомбиш на улицата по светло.

 

Без значение дали е чужденка или не, пази се от недоклатените, защото те са просто един тефтер с болести. Плюнчиш пръста и отваряш еди-коя си страница. Това ти гарантира преглед в кожно-венерически кабинет. Идеално, ако си невменяем.

Спортистката

Тя вдига поне 100 на лежанката, има плочки и е ходила на зала много повече от нас и теб, брато. Тази женска е болна на тема спорт и иска да го гали с джуки. Легнеш ли с такава, не се целувайте, понеже най-вероятно има мустак като на баща ти.

Иначе по всяка вероятност ще иска да го направите в залата, където гъзът ти ще докосва студено желязо, от което орехчетата ти ще се свият. Ама нема нищо. Спортистката на морето иска да се показва. Изпуснеш ли я на момента, ще си го турне с друг.

Още много личен опит, секс и хумор има в книгата Наръчникът на едно брато. ВЗИМАЙ Я ОТ ТУК, НЕ ЧАКАЙ!

Кефи ли те?

Дете занесе бомба от Втората световна война в детската градина

Александър Лаказет в “Арсенал” е трансфер, който вълнува