in ,

Грешките, които допускаме, когато се напием


Предстои ни парти след броени дни, брато. Готвим се като първолак за първия учебен ден. Изпрали сме и сме си зашили чорапите, измили сме си зъбите предварително и сме си изгладили любимата тениска.

Допускаме обаче една основна грешка всеки път на подобни събития – напиваме се като кучета и се излагаме публично. Именно това е и причината сега да съставим цял един списък с грешките, които допускаме, когато алкохолът и кръвта ни се смесят като мента и мастика.

Крадем стелки от такситата

Признаваме си го, брато, имаме клептомански наклонности, когато се напием. Това включва дори и стелки на таксита, в които хората си бършат краката. Не ни питай каква е причината, защото не можем да ти дадем отговор, но е факт. Крали сме още шейкър от дискотека и декоративна бутилка на водка, в която очаквахме да има пиенйе.

Drunk Alcohol GIF - Find & Share on GIPHY

Затапваме с бира

Една от най-големите ни грешки, която допускаме всеки път, брато, включва затапване с бира. Сърбите му казват “бетон”, а ние ги разбираме напълно – на следващия ден главата ни е бетонирана за възглавницата. Не е нормално след бутилка уиски да продължиш на бира. Просто не е нормално. Нормално е да се прибереш, да изпиеш един аспирин, да си измиеш краката и да си легнеш като пич.

Готови сме да оправим и куче в пола

Не е вярно, че пияните хора са най-честните и си казват всичко. Ние, лично, на трезво никога ама никога не искаме да избушим някоя дебелана. Виж, на пияна глава това рязко се променя. Винаги, когато си пийнем, очите ни се превръщат в радар за Цецки, на които им личи, че са в нужда. Пак въпросните очи ни отвеждат обикновено до най-едрите в бара или на мястото, където се намираме. Както казва един наш дърт приятел “Би оправил и куче в пола”.

Пишем на непознати

Близките ни знаят, че сме пустиняци, брато, и вече са ни свикнали на изцепките, но да пишеш на непознати в 3 през нощта си е глупост, която сме превърнали в традиция. През годините сме се излагали пред братовчедки на добри приятели, пред бивши съученици и дори пред комшийките. Тъпо! Вярваме, че това е грешка, което всяко истинско брато допуска поне веднъж месечно.

Хващаме си гадже

Ебати тъпотията е това! Няма по-тъпо нещо от това да излезеш трезвен и да се събудиш обвързан. Ня-Ма! Особено, когато си женен. Не са едни и два случаите, в които сме се обвързвали не само в дискотеката, но и във Фейсбук, след някое друго питие.

Поръчваме

На диджея да ни пусне нещо сръбско, а на засуканата барманка – тава с шотове и профила й във фейсбук. Тези неща като се комбинират – става страшно. Разбира се, фейсбук профил никога не получаваме, но виж – сръбското и шотовете – да. Кофти става после, когато изтрезнееш и се опиташ да се изходиш. Ключовата дума в миналото изречение е “опиташ”. Мъка, брато… После си налагаме очите с краставици.

Имай предвид всички тези наши издънки и ако ги допуснем на 1 юни в клуб “Грамофон” да знаеш, че не са нещо ново за нас! 

Кефи ли те?

Чичо Пенчо за ЦСКА – Левски: Дано Дони не пее

Защо не бива да оставяш кучето си в колата през лятото