in

Божинката си има нов отбор


Няма шега, брато, Валери Божинов си намери нов отбор. И докато ние му се смеем на видеата в Инстаграм нашият скъса с “Мейджоу Хака” мамата си трака, взе 900 000 евро и се премести в Швейцария.

Там 31-годишният нападател ще играе за “Лозана”. Божи86 или Генерала, както сам обича да се нарича, парафира с “Лозана” и през следващите 2 години е много вероятно да ни залива с весели видеа на фона на известна швейцарска мелодия. Или тиролска, в момента само гадаем.

“Много съм доволен, че ще играя в Швейцария призна Божинов пред пичовете от “Спортал”. – Моята мечта бе да се завърна в Европа, след като не успях да се адаптирам в Китай. Там отидох за пари, взех много, като съм наясно, че такива няма да взема повече, но исках да играя още футбол. Смятам, че Лозана е идеален вариант за мен. Треньорът Челестини ми показа от известно време, че ме иска на всяка цена. Не очаквах толкова бързо да си намеря отбор, но сега съм щастлив. Имаше интерес от Турция, Унгария, Русия и Дубай, но Лозана бяха много настоятелни. Пристигнах на разговори и веднага се разбрах с тях. От понеделник започвам подготовка с новия ми отбор. Благодаря на Биляна, че отново издейства отличен контракт за мен”.

Ние пожелаваме с ръка на сърцето много успехи на Божинов в новото първенство.

Кефи ли те?

20 снимки за тези, които се оплакват, че са уморени от работата в офиса

Фаул, който във “В” група би коствал поне 3 зъба (ВИДЕО)