in , ,

Брато участва в инициативата “Думи на 4 гуми” и “София диша”


Имаме добра новина, брато! Даже много добра! Този уикенд (24 и 25 юни) в идеалния център на София ще паркира най-свежият бус в България – този, който вози инициативата “Думи на 4 гуми”. Бусът не разкарва разголени Цецки, които танцуват, както е в едни други автобуси, а в него има книги. Много книги.

Зад волана пък ще бъде добре подстриганият и гладко избръснат поет Илиян Любомиров. Страшен пич. Братото поде уникална инициатива и от началото на любимия ни месец юни превърна въпросното возило в подвижна книжарница, обикаляща цялата страна. Сега тя ще бъде част от фестивала “София диша”, разположен на площад “Св. Александър Невски”.

Във въпросния изрисуван хипарски бус ще може да намериш и “Наръчникът на едно брато” – нашият литературен и леко скандален литературен дебют. Четивото ни и “Думи на 4 гуми” ще си съдействат до края на лятото, така че търпеливо може да изчакаш Илиян да пристигне и в твоя град. Добре е да се знае, че 20% от цената на всички продадени книги ще отидат за попълване на фондовете на местните библиотеки. Трябва да се възползваш, няма как!

Следи местоположението на буса ТУК!

Кефи ли те?

Внимание: Тези вицове са супер тъпи

Руски фиджет спинър от 3 Лади (ВИДЕО)