in ,

Ето на каква възраст ще правиш най-добрия секс в живота си

Кой не обича секса, брато? Само некой луд може да каже, че не обича секса! Каквото и да става, знай, че става въпрос за секс. Или за пари. Абе, май по-добре да става въпрос за секс, щото с пари всеки може!

Както и да е, важното е друго. Важното е, че вече знаем на коя възраст ще правим най-якия секс в живота си. Онлайн платформата Хепифай, които май нямат общо с вестник “Чук-Чук”, са направили проучване между хора на 50 и 60-годишна възраст. Разпитали са ги това-онова и изводите са малко шокиращи.

АКО ТИ СЕ ЧЕТЕ ЗА СЕКС И ИМАШ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР, ВИЖ КНИГАТА НИ!

Чували сме, че около 40-те сексът е най-готин. Жените знаят кво искат, мъжете знаят кво точно правят и го правят почти като за последно. Но искаме да ти кажем, че според проучването, точната възраст, на която се прави най-якия секс в живота, е… 46!

Ако се почувстваш стар, винаги можеш да отвориш този материал и да го научиш наизуст, ебаси! Имаш на кво да се надяваш, имаш кво да чакаш!

От всяко правило обаче има изключение, така че нищо чудно най-добрия си секс да си правил на 25. Или никога и да не го направиш. Кой знае?

Днес точим лиги по жената на Луиш Фиго (СНИМКИ)

Кефи ли те?

Куче преследва камера на Google Street View и прави фото бомба на снимките

Който чете – печели, който не чете – не печели