in , ,

Хуморът ви е 5-звезден, по-добри сте от антидепресант и още мнения на читатели

Тъпо е да се хвалим сами, брато. Затова не го и правим. Случвало се е единствено, когато сме бодвали нещо ново и свежо, но това не се е случвало скоро.

Тук сме, за да дадем гласност на хората, които казаха по една добра дума за “Наръчникът на едно брато”. Благодарни сме! За екипа на Brato.bg това е от особено значение – да знаем, че сме накарали някой да се усмихне в тези шибани времена на тероризъм, безпаричие и завист. Точно 50 души са отделили 10 секунди от своето ежедневие, за да оценят с 5 звездички по петобалната нашето скандално четиво. Това можеш да направиш и ти, ако вече си прочел книгата – ВЛЕЗ ТУК И ДАЙ МНЕНИЕ!

Получихме и редица съобщения на страницата на Брато на други доволни Цецки и братоци. Това е повод да отворим сега една студена бира. Наздраве!

Трябва да се спомене, че има и 1 глас с 4 звездички на човек, който признава, че не си е купил книгата, заради високата цена. Приемаме критиката и това е една от причините да пуснем 9-дневна промоция на 10 лева. Сори, вече изтече.

Кефи ли те?

Руснаци, които злоупотребиха със здравия разум (СНИМКИ)

Топ 10 футболни империи през годините