in ,

Рисковете, които поемаш, ако дойдеш тази вечер на нашето парти

Броени часове остават до началото на откачения и леко носталгичен Купон за пораснали, брато. Точно в 22:00 ч. тази вечер те чакаме в клуб “Грамофон” в София, където ще има готина музика, свежи хора и студени напитки. Всичко това ще те изстреля в Космоса от кеф, няма кво да се лъжем.

Държим обаче да ти кажем, че има рискове. В този материал ти представяме 10 риска, които поемаш, ако ни уважиш с присъствието си.

 

1. Рискуваш да се разревеш и да те видят хора, понеже DJ STANCHO (от SNIPER RECORDS едно време) ще пуска музикални тупалки, с които си израснал. Чалга нема да има, фак оф. Ще му се помолим обаче да ни удари в земята и някой нов бенгър!

2. Вероятно ще влезеш в реанимация след тежкия алкохолен запой, но ти дреме на кура. Пиенето е до гроб!

3. Рискуваш да се наакаш. Няма друга дума за това действие. Причината – ще раздаваме дъвки “Турбо” – вкусът на детството. Многото дъвки в устата действат разхлабително. Айдеее!

4. Ако дойдеш на партито на Брато.бг в куб “Грамофон”, има риск да си направиш банкет маратон – четвъртък срещу петък, петък срещу събота, събота срещу неделя. Предупреди близките да не те пускат за издирване.

5. Риск също е, че ще ти хареса обстановката и най-вероятно ще се бръкнеш с едни пари, за да си купиш “Наръчникът на едно брато”. Там сме изпяли философията ни за живота.

6. Рискуваш също на другия ден да те изгонят от работа, понеже ще си неадекватен и цял ден ще слушаш ретро рап в Тубата.

7. Ако дойдеш на купона, рискуваш също да получиш нашето голямо и дълбоко уважение. Ние сме най-добрите ти онлайн приятели, брато. Що пък да не се запознаем лично?

8. Можеш да получиш мускулна треска на корема и краката от смях и танци, щото за смеха ще се грижат един, дето прави жестоко стендъп комеди, ама и един, дето с устата си може да имитира всички звуци. Зад пулта, както казахме, ще е живата легенда DJ STANCHO.

9. Рискуваш също да се запознаеш с някоя нова Цецка. Или ако си Цецка, рискуваш да се запознаеш с някое ново брато. Един Господ знае как може да завърши всичко това…

10. Купон за пораснали – така сме го кръстили партито, но може детето в теб да се роди пак и да направи някоя и друга глупост в следващите дни. Бах тоя живот! За кво ни е даден, ако не сме във филма постоянно?

Кефи ли те?

Гришо, молим те да боднеш и тези

Актриса от “Спасители на плажа” без сутиен на премиерата на филма (СНИМКИ)