in ,

Гришо, молим те да боднеш и тези


Григор Димитров е човекът, който реализира всички наши сексуални мечти, брато. Фактът, че е българин допълнително допринася за насладата, която изпитваме. Не е тайна, че от години мечтаехме да подушим шоколадовата кожа на Никол Шерцингер и да я целунем по пъпчето, а тя даже се разходи на Кенана в Хаскюуу.

Е, наш Григор, тенис радост наша, беше с Никито, след което си би камшика в неясна посока. Няма лошо, така се прави – омайниче, мушкато и бегония. Ние обаче, подобно на Гришо, имаме цял един списък с Цецки, които искаме той да прикотка заради нас. Защото когато Григор губи на тенис, Григор губи на тенис. Когато Гришо еб*, еб* за цял народ! Ура!

Дженифър Анистън

От десетилетия се взираме в настръхналите зърна на актрисата от сериала “Приятели”, брато. Пак от толкова се пипаме през джоба при всеки кадър с нея. Въпреки напредналата й възраст, мечтаем да прекараме една нощ с Рейчъл, една единствена шибана нощ, по дяволите. Ще й дадем да прави всичко с нас и ще сбъднем най-гнусните й фантазии. Готови сме на тази жертва! Но няма да има такава вечер, затова пожелаваме на Гришо да реализира тази наша цел за “шерминиране”. Заграждай!

Мелания Тръмп

Знаем, че е обвързана с дедо си и то сериозно, но тази лачена чанта заслужава някой младеж, който да й върне блясъка в очите. Сигурни сме, че на русия перчем вече не му става. Още по-сигурни сме, че на Мелания й шарят очичките за нещо от Балканите. Знаем се, госпожа, знаем се кои сме! Затова призоваваме Григор на US Open да запише поне една победа и тя да е в Белия дом.

Бионсе

Риана е ниска топка за нашето момче, трябва му нещо стилно. Именно затова се насочваме към Бионсе. Ще кажеш, че не е в неговата категория, но нашето момче вече се потопи в телесата на Серена Уилямс, така че певицата няма да е нещо ново за него. Лошото е, че Джей Зи не ни изглежда като точния човек, който ще се изкефи да има рога.

Бионсе обаче си плаче. Кракът й е по-дълъг от магистрала “Хемус” и за разлика от там, сигурни сме, че нейните тунели са винаги отворени и готови за приключения. Там бихме карали с мръсна газ и педала до лепи у ламарината. Айдеееееее!

Анджелина Джоли

Пак в напреднала възраст, обаче тия джуки не мож забрави. С Брад Пит са разделени, кофтито е, че Анджито върви с 18 осиновени деца и още толкова нейни май. Може пък да се развиват в Хасково, кво толкова?! И без това имаме демографски срив в последните години. От друга страна, знаем как са настроени българите срещу бежанците, така че не знаем какво ще се случи. Джоли е имала трима съпрузи преди тва, което значи, че знае кво иска, как го иска и дали го иска въобще.

Меган Фокс

Страшна женска, току-що минала 30-те! Пожелаваме на Григор Димитров да има туй-онуй с нея! Циците й не са големи, което значи, че няма да има гърбица. Надяваме се също да не си отреже косата на 50, както правят повечето жени. Мегито има син на 5-6 годинки, ама ако трябва, ние ще го гледаме!

Херцогинята на Кеймбридж

Звучи грандиозно, да. Това е познатата Кейт Мидълтън. Тя е съпруга на уелския принц Уилям, ше ги разведем, бе! Принц, мринц, да излезнат малко от тия филми, че ни е писнало от лепилари. Нашето момче ще я разведе из пазара в Димитровград, ше й купи дънки, захарно петле или просто памук от най-грозния циганин. Романтика. Вълшебство. Принцът на тениса Гришо е много повече от някакви си там хора със синя кръв. Гришо си го може, бе! Гришо е класа, Гришо е всичко, което искаме и ние да бъдем! Поклон!

Цеца

Да трепери, Гриша! Докарай я до такива оргазми, че вместо “треп-треп” да каже “Уке, Цветко! Цеца е като домашната ракия, брато – колкото повече отлежава, толкова по-добра става. Естествено, не трябва да се прекалява, че в един момент поточето ще пресъхне. В момента Цеца е като балонна топка над мрежата. Да ти е кеф да я забиеш! Гришата без това си пада по по-възрастни, така че ще я цомби с кеф. Мачкай, Гриша! Лизане до кокал!

Кефи ли те?

Нова мода: Селфи след развод (СНИМКИ)

Рисковете, които поемаш, ако дойдеш тази вечер на нашето парти