in , ,

Напрегнатият трилър “Бягай!” в кината от 7 юли (ТРЕЙЛЪР)

Един от най-големите независими хитове на годината – “БЯГАЙ!”, който спечели както одобрението на критиката, така и на публиката в цял свят, ще провокира и родните зрители от 7 юли в кината, брато Режисьор и сценарист е Джордан Пийл, познат от свръхуспешното комедийно дуо “Key & Peele”, който по изключително интересен и оригинален начин смесва елементите на напрегнат трилър и хаплив социален коментар.

“БЯГАЙ!” разказва за чернокожия Крис (Даниел Калуя) и неговата бяла приятелка Роуз (Алисън Уилямс), чиято връзка е достигнала до важния и често неловък етап със запознаването с родителите. Когато Роуз кани Крис да я придружи на уикенд в провинцията при нейното семейство, изживяването се оказва дори по-притеснително, отколкото двамата са очаквали. Първоначално Крис смята, че причината за странната ситуация се крие в това, че е чернокож, но впоследствие открива далеч по-страшната и стряскаща истина.

Ние лично гледахме филма преди 2 седмици, брато. Изненадани сме от късната дата на появяване в кината, но гарантираме – филмът е много добър!

“БЯГАЙ!” идва в българските кината на 7 юли.

Кефи ли те?

Ангел хранител съпроводи “Хъдърсфийлд” до Висшата лига

Нова мода: Селфи след развод (СНИМКИ)