in , ,

Отворено писмо от авторите на Brato.bg


Ако четеш този текст, значи поради един или друг начин не сме ти безразлични, брато. Надяваме се, че поне веднъж през последните 4 години сме успели да те накараме да се усмихнеш. Ако е така, значи работата ни по този проект не е била напразно.

А сега по същество. На 1 юни правим парти в клуб “Грамофон” – яката работа, детският празник. Каним те официално на изтрещелия Купон за пораснали, като твоето присъствие за нас означава подкрепа. Понякога добрите приятели имат нужда от нея, знаеш. Пиенето не е достатъчно, парите никога не са, но спокойствието и куражът се раждат там, където присъстват готините хора.

За всеобщо щастие, няма да има кючеци на партито, понеже от тях ни се повръща. Няма да има и цигански оркестър. Нито ще раздаваме безплатни наркотици или кебапчета.

Ще има як звук, як рап, качествено обслужване и богат избор от менюто. На нашия Купон за пораснали ще си спомниш миналото, за да се осъзнаеш в настоящето. Ще погледнеш назад през призмата на музиката, за да видиш колко път си извървял от дете, а това ще те мотивира да извървиш още много по-дълъг и много по-успешен път. Пожелай ни го и на нас и ще си кажем едно приятелско “Наздраве”, брато.

През всички тези години правим сайта и Фейсбук страницата на добра воля. Питат ни всеки път що го правим, а ние всеки път отговоряме – не, щото изкарваме нещо, а щото ни кефи. Ставаме и лягаме с този проект и късаме с Цецките, за които това е “простащина”. Не, това е философия. Нашата обща философия. Философията БРАТО е философия на няколко поколения. Ако по времето на Тодор Живков роднини са се топили в полицията заради вицове, то сега е модерно да си пич. Мъжкият мироглед, черният хумор, мацките, знанията за света и здравето, любопитната информация… Избухваш в смях, показваш новия пост на колеги, теглиш по една майна на всичко живо, което те дразни. Ти си наш човек, брато, а ние сме твои хора, защото само твои хора могат да се скатават от истинската си работа и да пускат за теб някой и друг пост, мацка или статия.

И така, ще се радваме да се видим на второто парти на Брато. Купон за пораснали ще те зарадва и с програма, за всичко сме помислили. Ела и ще видиш.

Поздрави,
Ръководството

Кефи ли те?

Полицаи съпроводиха пиян до леглото му и си направиха селфи

Жена се омъжи за гара, пътува всеки ден 45 минути, за да се виждат