in ,

Официално: Псуването те прави физически по-силен

Псуването е големо нещо, брато. Добре са го измислили. Псуването е философия, мироглед, светоусещане. То е хармония, то е връзката с Майката Земя. Или просто връзката с майката… С псуването разтоварваме, ясно е. Ако сме напрегнати до пръскане, веднага казваме една сочна попържня и някак светът става по-добър, по-цветен. Ако пък караме кола и не псуваме, значи не внимаваме в движението.

Сега даже учените имат доказателства, че псувните те подобряват физическата ти сила. В Университета в Кийл, Обединеното кралство, са направили специално изследване. В него участниците първо се държали културно и правили физически упражнения, след което им дали да псуват и правили същите упражнения. Споменавайки майки, баби и лели, хората увеличили мощта и силата си.

КУПИ КНИГАТА НА БРАТО.БГ! ЦЪКАЙ СМЕЛО НА ТОЯ ЛИНК!

Ричард Стивънс, който ръководи проучването, казва, че резултатите предполагат, че има “ползи от псуването”, но все още никой няма идея защо. Според него трябва да се работи още, за да се изследва точно защо псуването има толкова мощен ефект върху тялото.

Кефи ли те?

Майка и баща държат 30 години детето си в кафез (ВИДЕО)

Brato.bg вдига „Купон за пораснали“ на 1 юни в клуб „Грамофон“