in , ,

Brato.bg вдига „Купон за пораснали“ на 1 юни в клуб „Грамофон“


Помниш ли, брато, как през 80-те и 90-те нямахме търпение да стане 1 юни, за да получим огромен балон с хелий, да ядем захарен памук и да ни водят на зоологическа градина? Е, тези времена безвъзвратно си отидоха, пробвахме го преди година, но хората ни гледаха някак странно и се отказахме.

Сега, повече от 2 десетилетия, след като този трепет се е изпарил от нас, сме тук, за да го върнем. Brato.bg вдига „Купон за пораснали“ именно на знаковата дата 1 юни. Мястото е клуб „Грамофон“ в центъра на София. Там ще си спомним заедно за годините, в които дъвчехме дъвки „Турбо“, карахме се кой ще пази на врата и давахме „царски път до 10“. Момичетата играеха на ластик, а момчетата на топчета. Любимите ни фрази бяха „то така си беше“, „за утре нямаме домашно“ и „бележникът не е у мен, класната го взе“.

За музиката ще се грижи негово величество DJ Stancho. Създателят на Sniper Records и един от основоположниците на българския хип-хоп е приготвил най-яките бг рап парчета от 90-те до днес, което автоматично изключва Криско. Сори, брато!  Клуб „Грамофон“ е идеалното място, където да вдигнем нашето парти, защото освен отлична атмосфера, има и прекрасни сервитьорки.

За шоуто ще се грижат и превърналите се в любимци от първото парти на сайта „Първоаприлски запой“Цветомир Цонев и Георги Величков – JR. Първият е заклет читател на Brato.bg и може да имитира автобус „Чавдар“ и БДЖ по неповторим начин. Бийтбоксът е в кръвта му, с което спечели сърцата на присъстващите тогава.

Благодарение на JR пък направихме плочки, но от смях. Гогата има неповторимо чувство за хумор, а неговото стендъп комеди е способно да разсмее и вечно киселия Петър Хубчев, селекционерът на България.

Цената на входа е символичните 5 лева, с които целим да си избием разходите, а не да ставаме мастити бизнесмени. Ще се радваме да дойдеш, да полафим, да се снимаме и да се посмеем. Подкрепи това наше начинание и пенисът ти/циците ще се увеличат с един размер. Обещаваме!

Следи всичко най-ново около събитието ТУК!

Телефон за резервации: 0878 146 353

Кефи ли те?

Официално: Псуването те прави физически по-силен

Кемперът, който се трансформира в лодка