in

Креативни китайски изобретения (СНИМКИ)

Китайците са си ебали майката. Нема по-точен израз. Те могат да ти продадат пътъци, тениски, маратонки, ориз, пиле в сладко-кисел сос, гребени, телевизори, коли. Що ли? Щото немаш пари и лапаш на евтино.

Китайците са страшно креативни. Пълни са с идеи като чиния със спагети. Ама не в студентски стол. За това колко са напред свидетелства този материал. Показваме ти най-яките китайски изобретения, пък ти продължавай да им се смееш, че нямат Фейсбук тъпите жълти комунисти. Това най-отгоре е самоделен болид за Формула 1. А? Кво стана?!

1

Това е Тао Ксянгли с неговата самоделна подводница. Тоя може да мине Видин – Калафат без да го видят. За да се хваща в подводницата обаче, човекът набива ориз, а не свински мръвки. Да, немаме никакъв шанс, защото ще се удавим безславно.

2

Тази овчата кара велосипед с едно колело в Шанхай. Изобрението е измислено от китайския велик ум Лий Йонгли в началото на 21 век. С него можеш да караш в най-голямото задръстване по Цариградско. Пускаш се от хотел “Плиска” и стигаш чак до Жълтите павета.

3

‘Ем самолет, ‘ем мотор. Дедо ти нема да поверва никога, но само ти си знаеш, че си летял с Балканчето му.

4

63-годишен китаец на име Хан е изобретил този гребен. Не е гребен, бе. Музикален инструмент е. Дали ще ги шокираме, ако им кажем, че и от овца става музикален инструмент?!

5

А пък Лий Джинг Чунг си строи самолет в двора. Писнало му е от “България еър” да му дават за ядене фъстъци с изтекъл срок на годност. Самолетът видимо е от хартия, така че нямаме търпение да разберем какво ще стане с полета, ако вали дъжд.

7

А това е самоделен танк, брато. Имаме информация, че протестиращите са поръчали на изобретателя му Лий Юи Мин десетки бройки, които да бъдат насочени персонално срещу Искра Фидосова.

8

Друго си е да впрегнеш некой да те тегли, а ти да го биеш с камшика през задника. Китайците искат да са императори, но един е водачът на комунистическата партия, която властва там. Това изобретение може да се ползва от всякакви хора, най-вече от фетишисти.

9

Този фермер си е направил самоделна пушка. Да, това е пушка. Бум бе! Явно и там се краде царевица от френските командоси като в плевенското с. Коиловци. Поздравяваме те с детенцето с топката, което гледа на проклетия. Мамино грозно…

10

Приключваме темата с тази психопатска машина. Прави я пак фермер и пак в задния си двор. Като кажем “двор” и си представяш нива, нали? От село си и ти, не се прай! С въпросната машина господинът смята да лети. Съвсем сериозно. Отпред с жълтите символи на изобретението пише: “Чети по-често brato.bg”. Ето защо китайците са много яки пичове.

Кефи ли те?

Петък е! Нашите съвети за по-различен уикенд

Какво се получава, когато заменим топка с котета